Unboxing nya hudvårdsprodukter

2019-11-16 @ 18:23:00
[ Inlägget är i samarbete med softskin ]
En leverans glow, tack! Detta paket öppnades upp med stor glädje, minst sagt. För en tid sedan (i detta inlägg) nämnde jag att jag plötsligt fått problem med min hy. Egentligen har jag haft problem under perioder sedan några år tillbaka. Jag hade aldrig några utslag eller tampades med orenheter under tonåren, utan det kom först efter jag fyllt 25. Så från att inte behöva lägga någon effort på min hy överhuvudtaget, till att ha problem fram och tillbaka. Eftersom jag aldrig tidigare behövt lägga någon tankeverksamhet över vilka produkter jag använder på min hy, är jag heller inte alls insatt i hudvårddjungeln. 
Jag mejlade därför till Softskin.se. Beskrev min hy, vilka problem jag har och ställde frågor. En massa frågor. Nästan så jag kände mig jobbig, haha. Om det inte var för deras outstanding service som fick mig att känna att de verkligen ville hjälpa mig. Långa svar, förslag och beskrivnar på de olika produkterna. De har hjälpt mig välja ut varenda en av dessa produkter för att det ska passa just mig och de problem jag upplever. Jag har rätt känslig hy, väldigt yttorr samt problem med utslag under perioder. Jag är så taggad på att verkligen komma igång och använda dessa! 
En stor anledning till varför jag fastnade för just Softskin.se är deras stora utbud på ren hudvård. Hela deras sortiment består av det bästa inom naturlig och ekologisk hudvård. (Jag har tidigare märkt att min hy mår som bäst på ekologisk hudvård, exempelvis testade jag ett startkit från Kora vid ett tillfälle från att ha använt Clarins, min hy mådde tusen gånger bättre på Koras produkter). Inga av Softskins produkter är testade på djur och är nogrannt utvalda efter innehåll. Lyssna exempelvis på detta som går att läsa under deras ingredienspolicy "Ceteareth-20 är en surfaktant dvs. ett ytaktivt ämne, ett lösningsmedel som irriterar ögon och hud. Vid framställning av ceteareth-20 kan dessutom spår av det giftiga ämnet 1,4-dioxane finnas kvar. 1,4-dioxane är en oönskad biprodukt som är giftig och misstänks starkt vara cancerframkallande. På en skala 0-10 (där noll är helt ofarlig) ligger 1,4-dioxane på 10." Hur obehagligt låter inte det? Listan på ämnen som Softskin ratar är lång. Och visst vill man inte använda ingredienser såsom denna på ansikte, hud eller hår? Läs nedan om produkterna jag fått hjälp att välja ut ↓
Evolve Organic Beauty
En ekologisk & vegansk hudvårdserie. 
Gentle Cleansing Melt. En lyxig rengöringskräm som känns sååå skön på ansiktet. Innehåller exempelvis baobabolja som har en anti-ageing effekt. Rengöringen ger näring till huden och gör den ren, lugn och återfuktad. Huden blir omedelbart jämn och mjuk. 
Daily Defence Moisture Mist. Ett prisvinnande ansiktsvatten med aktiva ingredienser såsom peptider från ekologiskt moringaextrakt som skyddar huden mot yttre påfrestningar, hyaluronsyra som återfuktar på djupet och ekologiskt extrakt från fikonkaktus som lugnar och stramar upp.
Hyaluronic Serum 200. En av Evolves storsäljare! Ytterligare en prisvinnande produkt. Ett serum formulerat med lågmolekylär hyaluronsyra som lätt absorberas av huden utan att kännas klibbig. pH 5,95. 

Eco by Sonya
En hudvårdserie med ekologiska certifierade & veganska ingredienser. 
Glory Oil. Okej. Hörni. Av det jag upplevt hittils kan jag bara säga - denna är magisk. Typ, bokstavligt. Jag älskar den! Jag har alltså märkt skillnad på områden i mitt ansikte (exempelvis med utslag) under en natts sömn med denna på ansiktet. Den återfuktar ordentligt och sjunker in fint i hyn. Den funkar utmärkt att ha under smink utan att det känns oljigt. Innehållet är en kombination av kraftfulla ekologiska oljor som minskar fina linjer, motverkar ålderstecken, reducerar ärrskador och hjälper huden att återställa en god fuktbalans. Rik på essentiella fettsyror och anitoxidanter ger den huden skydd, näring och vård samt förbättrad hudhälsan till alla hudtyper.
Eye Compost Eye Cream. En ögonkräm av ekologiska och naturliga ingredienser som hyaluronsyra och grön/blåa alger som ger den dess härligt turkås-blåa färg. Ljusar upp och reducerar mörka ringar, motverkar fina linjer, förbättrar fuktbalansen och hudens elastisitet runt ögonen. 
Super Acai Exfoliator. En skrubb som effektivt exfolierar huden och jämnar ut hudtonen samtidigt som den boostas med antioxidanter och fukt. Huden blir fräsch och silkeslen. Jag har insett att jag inte bara gillar acai i smoothies, utan även i ansiktsskrubbar, haha ;) 
Face Tan Water. En brun utan sol för ansiktet som passar bra för mig med känslig hy. Jag får direkt utslag ifall jag använder vanlig bus i ansiktet, och har inte hittat någon bus-produkt för ansiktet som inte gett mig det. Detta är en brun utan sol ansiktstoner som gradvis ger en mörkare nyans utan att täppa till porerna. Samtidigt ger den en återfuktande effekt utan att lämna en kladdig yta. 
BEOS Beauty 
Innovativa borstar som kombinerar rengöring, massage och ljusterapi.

(Just nu hela 20% kampanj, tips!) 
BEOS Idun Glow. En ansiktsrengöringsborste som lämnar ansiktet med en så skön känlsa. Man KÄNNER verkligen att hyn blir rent på djupet. Borsten är tillverkad av hudvänlig och mjuk silikon av högsta kvalitet. Alägsnar upp till 99.5% av orenheterna i huden. Den avlägsnar effektivt smink, döda hudceller samt djuprengör oljig hud och tilltäppta porer. Massagen ökar hudens blodcirkulation och cellförnyelse vilket reducerar och motverkar fina linjer och gör huden fastare. Borsten är utrustad med både röd och blå ljusterapi. Rött ljus främjar cellförnyelsen, kollagenproduktionen och ökar blodcirkulationen vilket reducerar och motverkar rynkor. Det minskar även rodnad, lugnar irriterad hud och förbererder huden för att ta upp aktiva ingredienser i t.ex. serum. Blått ljus används vid akne, orenheter och svarta porer. Det reglerar hudens överskott av talg vilket motverkar och reducerar acne. Det blåa ljuset tar död på bakterier i huden vilket resulterar i förstärkta porväggar. Porerna blir även mindre vilket gör att de skyddas mot nya bakteriesamlingar och blir mindre synliga. Passar ALLA hudtyper! 
 
 
Kategorier: Vardag 0


Follow on Bloglovin
Min profilbild

linn@goforfit.se »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2020:

01 02 03

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0