Sthlm weekend

2018-06-30 @ 20:23:00
Idag vaknade vi upp i ett soligt Stockholm! Jag kom hit redan tidigt igår eftersom jag skulle bocka av ett samarbete och sedan väntade lunch med min kontaktperson på Adtraction. Tyvärr blev lunchen inställd pga sjukdom, så tråkigt! Så jag roade mig på egen hand resten av dagen. Strosande på stan, träning, sushilunch på otroligt god restaurang (klart man upptäcker guldkorn när man får välja och leta runt själv, hehe) och sedan häng i hotellbaren med vin framför datorn där jag bockade av lite mejl och annat. Timmy anlände runt 19.00 och då blev det middag i hotellrestaurangen, vi orkade inte ta oss längre (trots hotell mitt i city, haha) eftersom båda var sååå trötta. Jag efter att ha varit vaken sedan strax efter 04:00 och Timmy efter sin jobbresa i Italien som han kom direkt ifrån. 
Jag bjuder på bilder från min snapchat & instagramstory. Om inte annat lär min instagramstory (som jag är mest aktiv på) uppdateras flitigt under helgen med massor av mys, god mat, shopping och annat. Ni följer väl mig? Bilderna ovan är ett urval från juni månad. Du kan kika in på min instagram här - @goforfit.se
// Some pics from my snapchat & instagramstory during june. 
Taggar: Stockholm, sthlm, weekend;
Kategorier: Youtube, Snapchat & Instagram 4

Hudvård inifrån - Få perfekt hy!

2018-06-29 @ 17:43:00
Detta är en annons för Bodystore.com & innehåller annonslänkar ]
Jag har verkligen fått upp ögonen för att jobba med huden inifrån. Att tänka inifrån och ut är det nya - inte mina ord, utan hört från så många andra håll. Självklart är det viktigt med bra hudvårdsprodukter också, men minst lika viktigt är det vad du tillför kroppen. Det är rätt logiskt egentligen - den näring du får i dig är vad kroppen använder att bygga upp kroppen och därmed även huden med! 
En viktigt byggsten för huden är kollagen. Kollagen utgör en tredjedel av allt protein i din kropp och finns framförallt i stödjevävnad såsom ben, brosk, senor och i huden. Kollagen ger huden spänst och lyster, samt bidrar även till kvalitét på ditt hår och dina naglar. Utöver kollagen är exempel på gynnande ämnen för hud selen, zink, biotin m.m. Läs mer nedan ↓
 
Tre anledningar att äta kollagen som kostillskott: 
1. Du håller huden & kroppen ung. Kroppen skapar själv kollagen, men produktionen avtar med ålder. Redan efter ca 25 års ålder blir nedbrytningen av kollagen större än nybildningen vilket gör huden slappare, rynkigare och kan ge stela och ömma leder. Mängden kollagen minskar efter denna ålder ungefär med 1 procent varje år. Att tillföra kollagen i form av kosttillskott hjälper kroppen att behålla bra nivåer av kollagen och håller därmed huden fortsatt spänstig, mer rynkfri och du behåller rörligare och friskare leder. 
2. Förbättrar ämnesomsättning och muskeltillväxt. Kollagen innehåller aminosyran glycin som kroppen använder för att förvandla glukos till energi vilket enkelt förklarat boostar din muskeltillväxt. Glycin gynnar även matsmältningen då det är bra för tarmarna. Bättre förutsättningar för muskeltillväxt och mindre "bloating" - ja tack!
3. Effektivare än kollagen i hudvård (krämer). Kollagen är en otroligt hypad produkt i ansiktskrämer för huden pga dess fantastiska egenskaper. Men, som ingrediens i serum har inte kollagen någon annan effekt än att det binder fukt i hudens översta lager. Det går alltså inte in i huden och främjar någon sorts nybildning. Däremot är det väldigt bra på att hålla huden återfuktad och ge boost på ytan.
Kosttillskott innehållandes kollagen: Vita-Skin (favorit - både av mig & enligt recensioner) & Vita-Flex (toppsäljare).
 
Tre anledningar att äta selen som kostillskott: 
1. Selen håller inte bara huden ung, utan hela kroppen. Selen är en antioxidant som skyddar kroppens celler mot nedbrytning. Det kan skydda kroppen från okontrollerade inre oxideringsreaktioner som förstör cellerna och bidrar till åldrande. Faktorer såsom stress, åldrande och livstil påverkar kroppens förmåga att producera selen. Ett tillskott som har en gynnande effekt på hud, hår och naglars kvalitét. 
2. Förbättrar ämnesomsättning och muskeltillväxt. Märker ni att selen har liknande effekter positiva effekter på kroppen som kollagen? Punkterna är nästan identiska! Samma effekter, olika påverkan: Selen hjälper till att reglera sköldkörtelhormonerna och bidrar därmed till kroppens ämnesomsättning. Det stärker även hjärtats och musklernas funktioner. 
3. Håller dig frisk. Det är inte bara gynnande för din hy, selen har även en lång rad hälsofrämjande egenskaper såsom: gynnar enzymaktiviteter, har en renande inverkan på levern, förhindrar kromosomskador och mutationer, förebygger stress, hjärtsjukdomar, cancer, blodpropp och tidigt åldrande, höjer immunsystemets skyddande verkan 20–30 ggr och är även bra för gravida då det bidrar till normal utveckling av fostret.
Kostillskott innehållandes selen: Vita-Silica (innehåller även kisel, zink, mangan, selen och biotin) Vita-Tan är ett bra tips under sommaren. Vita-Tan ger näring åt huden och optimerar hudens pigmentering.
 
 
// Skin care with supplements. 
Taggar: hud, hudvård, hy, hår, inifrån, naglar, perfekt;
Kategorier: Kosttillskott Tips 2

Fest, kossor & kokosnötskålar 📷

2018-06-28 @ 20:45:00
En blandad kompott från senaste tiden ↓ Ett par bilder som slunkit emellan och inte publicerats tidigare. Klart vi slänger upp de också! Det är ju trots allt #throwbackthursday. Även om ingen av dem är äldre än 1 månad, men ändå, haha. Here we go:
📷 Konferens med Fitness24Seven. På bilderna hänger jag med två smålandgirls, Amanda som jobbar i Oskarshamn och Loucie som är i Vetlanda. Översta bilden är snodd från Amandas instagram! En härlig dag och kväll tillsammans med hela region syd från företaget. Vi blev serverade god mat och dryck och spelade boule (otippat roligt ändå!). Sedan utgång - en rolig kväll i Malmö! Mina vita byxor finns att köpa här (adlink). 

📷 En låda från The Healthy Box samt en annan härlig leverans från Celsius trillade ned i brevlådan. Sådana överraskningar blir man alltid glad av! Massa spännande produkter! Jag har hunnit testa jordnötssmöret, Swebar gräddkola och riskakorna från boxen. Riskakorna är redan slut, hehe. Bra betyg. Fast Whey-80 med smak av jordgubb får stor tumme upp medan de chokladtäckta nötterna/bären var sådär, hehe. Älskar, älskar, älskar den nya smaken Celsius kokos & ananas. En favorit i sommar, for sure! För övrigt otroligt nyfiken på ProPuden med smak av lakrits som gömde sig i boxen. Inte hunnit smaka ännu dock! Någon som testat den? 

📷 Jag har vandrat runt barfota över ängar bland kossor på Öland. Med en skeptisk Vicki i famnen, haha. Alltså åh, att åka över till mina föräldras husvagn på Öland, det är verkligen lugn och avkoppling. Du kan se fler bilden från denna helg på Öland i detta inlägg. Den otroligt fin byxdressen på bilden finns att köpa HÄR. (adlink). 
 
📷 (Samarbete) Okej, can we take a moment och beundra dessa vackra skålar? Kokosnötskålar från Friendly Store. Jag älskar dem!! Åh, vad mycket smoothies, glass och annat gott som kommer sververas i dessa under sommaren! Utöver skålarna gömde sig även skedar, bambusugrör (hur smart ersättning av plastsugrör?!) samt pitayapulver. Allt från Friendly Store är ekologiskt och miljövänligt. PSST! Anger du koden goforfit10 får du 10% rabatt på hela din beställning, här hittar du webshopen. 
 
// Some pics lately. Party with Fitness24Seven, cows on öland and coconut bowls. 
Taggar: coconutbowls, fest, kokosnötskålar, kossor, Öland;
Kategorier: Vardag 2

Min profilbild

goforfitse@gmail.com »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2019:

01 02

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0