Svarar på era senaste frågor 💬

2018-02-22 @ 18:00:22
Ett par frågor från er som trillat in senaste tiden. Det är himla roligt när ni är nyfikna över saker och ting såsom exempelvis min träning, kost m.m och jag svarar så gärna! Läs svaren nedan ↓ (Bild: @hanktraining)
• Kan inte du skriva ett inlägg där du beskriver hur dina benpass ser ut?
Jag ska absolut se till att bli bättre på att dela med mig av hela pass och inte bara enstaka övningar. Mina benpass ser inte alltid likadana ut, så skulle kunna dela med mig av flera pass för samma muskelgrupp! När jag bläddrade i arkivet insåg jag hur otroligt länge sedan jag delade med mig av just ett helt benpass, men HÄR är ett exempel. 
• Hur ser upplägget på dina sessioner ut? Och hur långa brukar passen bli?
Som ovan svar, jag ska bli bättre på att dela med mig av mina pass, I promise! Det är dessutom betydligt enklare nu när jag införskaffat denna kamera. Liten & smidig att använda även när jag är själv på gymmet! För att svara mer konkret på frågan - Upplägget försöker jag variera så gott det går. Tiden varierar också, allt från snabbpass på 30 min till närmare 2h. Men passen landar näst intill alltid runt timman.
• Räknar du kalorier? 
Nej, jag räknar inte kalorier. Senast jag vägde & räknade var under min korta deff jag körde år 2015. 
• Åh! Vad har du i dina smoothies? Recept?
Det varierar från gång till gång, jag gör smoothies med smak av allt ifrån hallon till choklad. Eftersom jag aldrig väger eller måttar det jag har i är det svårt att svara exakt. Men i inläggen med smoothies skriver jag alltid ingreidenserna, och i vissa inlägg på ett ungefär hur mycket jag haft i av varje. Men jag kan se till att bli bättre på att väga/måtta upp allt jag har i så jag kan dela med mig av exakta recept till er! :) 
• Jag har nyligen börjat träna styrka och skulle önska att du utvecklar "Veckans träning" och visar vilka övningar du gör när du tränar olika muskelgrupper! Tack för en bra blogg annars :)
Tack så mycket för snälla ord! Det verkar vara stor efterfrågan på hela pass med övningar - så kul! Och er önskan är min lag, jag ska absolut se till att fota och beskriva hela pass oftare. Borde kanske ha det som ett rutininlägg varannan eller en gång i veckan utöver "veckans träning"? Där jag delar med mig av mina olika styrkepass med bilder och beskrivning på övningar. Hur låter det?
 
Har du en fråga eller fundering utöver dessa ovan är det självklart fritt fram att kommentera! ☺️💕
 
 
// Q&A. 
Taggar: Kalorier, frågestund, frågor, hälsa, kost, q&a, styrketräning, svar, träning;
Kategorier: Frågor och Svar 0

Puma X Kenza

2018-02-21 @ 19:22:00
This post contains adlinks from Adviral ]
WOW - min åsikt om Kenzas egna kollektion för Puma! Jag älskar crop tops. Jag älskar den rosa färgen. Och jag som annars är väldigt kräsen när det gäller prints ger tummen upp även för dem! Jag vill ha ALLT på bilden ovan. Både tröjan och dessa otroligt snygga sneakers skulle vara riktigt snygga att bära även utanför gymmet. Har du något favoritplagg från kollektionen? 
Klicka här för att komma till hela kollektionen ]
 
 // Kenza for Puma - I love the collection! 
Taggar: kenza, outfit, puma, träning;
Kategorier: Träningskläder 5

Kosttillskot & Snacks

2018-02-20 @ 16:27:01
[ Detta är en annons för Bodystore.com och innehåller annonslänkar ]
En härlig leverans fylld med diverse kosttillskott & snacks! Allt från proteinpulver, fettsyror till sockerfritt godis. Spana in och läs mer nedan 
• Lentil Chips, Da Carla
En storfavorit! Jag älskar dessa linschips med smak av tomat & basilika! Smakrika, krispiga och SÅ god smak! Du hittar Lentil Chips HÄR
• Hummus Chips, Da Carla
Som den hummus-älskare jag är finns det ju ingen annan möjlighet än att älska dessa godingar! Jag har tidigare smakat hummuschips med smak av halvsalt, dessa har smak av ”Chili & Lemon”. Ska bli spännande! Du hittar Hummus Chips HÄR. 
• Quinoa & Kale Puffs, Da Carla
När jag klickade ner ovanstående i varukorgen blev jag även nyfiken på dessa. Qinouapuffar låter ju inte helt fel? Smaken "Jalapeno & Cheddar" låter riktigt lovande. Du hittar Quinoa & Kale Puffa HÄR

 Fitness Choco Crisps, Star Nutrition 
Små proteinrika puffar med chokladöverdrag. Låter himmelskt! Tänker mig att de är goda att äta som de är, men även som topping på allt från smoothies, gröt och till nyttig bakning. Du hittar Fitness Choco Crisps HÄR
• Protein Hazelnut Cream, Star Nutrition
En favorit att baka med. Senast jag använde den skapades detta recept på sockerfria nutellakakor. Riktigt smarriga - tips! Den är också perfekt att ha som topping på gröt. MUMS! Och förövrigt helt vegansk! Du hittar Protein Hazelnut Cream HÄR. 
• LowCarb Strawberry Sylt, CarbZone
En sockerfri jordgubbssylt sötad med bl.a. stevia. Jag har ett par recept jag vill experimentera fram tillsammans med denna. Håll tummarna för att någon av idéerna blir lyckade! ;) Du hittar Strawberry Sylt HÄR. 
• Organic Peanut butter, VitaPrana
Lagret med jordnötssmör måste fyllas på i vanlig ordning! Jag äter jordnötssmör i princip varje dag, oftast som topping på smoothies. Men det används även i matlagning och bakning! VitaPranas jordnötssmör är krämigt och väldigt smakrikt. Du hittar Organic Peanut Butter HÄR

 Creatine Monohydrate, Star Nutrition 
Det blir första gången jag testar just detta kreatin från Star Nutrition. För något år sedan fick jag plötsligt väldigt mycket utslag och finnar i ansiktet. Jag bytte hudvårdsprodukter, smink och ändrade om i min kost. Det blev efter hand bättre, men jag kunde inte direkt härleda utslagen till något specifikt. För någon månad sedan satte jag igång med kreatin igen, och BAM, finne efter finne började poppa upp. Kreatinet jag tidigare använde var en form av "trippelbuffrat kreatin". Egentligen samma innehåll, men förhoppningen är att det var något blandat i förra varianten jag reagerade på och därmed kommer slippa problemen när jag byter till detta hederliga monohydrat. Detta känns bättre då det inte innehåller citronsyra eller annat onödigt, endast rent kreatin. Jag kommer hålla er uppdaterade, såklart! Du hittar Creatine Monohydrate HÄR.

 Omega-3 Forte, Elexir Pharma
Nyttiga fettsyror i kapselformat. Omega 3 är en fettsyra som behövs för flera funktioner i kroppen, bl.a är det en av byggstenarna för cellernas ytterhölje, det går framförallt åt särskilt mycket omega 3 för att bygga upp hjärnans celler. Omega 3 har även inflammationshämmande egenskaper. Du hittar Omega-3 HÄR.
• Vitamin D3, VitaPrana
Brist på D-Vitamin är vanligt i Sverige under höst & vinter. Att ta tillskott av detta är med andra ord en bra idé! Symtom på brist kan vara bl.a. trötthet, nedstämdhet, sämre uthållighet, svagare och värkande muskler. Du hittar Vitamin D3 HÄR
• Probioplex, Helhetshälsa
Nyttiga bakterier för magen! Mikrokapslade mjölksyrabakterier - två miljader per kapsel! Vårt mående påverkas otroligt mycket av magen och dess funktioner, och en bra balans är A & O för bra välbefinnande. Dessa kaplsar med nyttiga bakterier för magen kan hjälpa till att återfå och behålla denna balans. Du hittar Probioplex HÄR

 Ekologiskt Rödbetspulver, RawPowder 
En favorit att ha i smoothies. Utöver att ge din smoothie en väldigt fin färg (haha) innehåller rödbetor massor av nyttigheter! De har ett högt innehåll av kostnitrat som visat sig vara mycket effektiv vid fysisk aktivitet. Forsking har visat att rödbetspulver kan gynna allt från muskeltillväxt, återhämtning till uthållighet. Du hittar Rödbetspulver HÄR. 
• Organic Rosehip Powder, VitaPrana
Lingonpulver är även det en solklar favorit att ha i smoothien. Lingon innehåller mycket höga halter av tanniner, en typ av antioxidant som bl.a. kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar. Du hittar Organic Rosehip Powder HÄR
• Organic Goji Berries, VitaPrana
Ekologiska torkade gojibär. Perfekt som snacks, topping eller maten. Gör exempelvis din sallad både extra god och tilltalande! Och nyttigare såklart, gojibär innehåller allt från järn till vitamin C. Du hittar Organic Goji Berits HÄR.
 
 
// Delivery from Bodystore.com
Taggar: hälsa, kosttillskott, mellanmål, nyttiga, nyttigt, snacks, sockerfri, sockerfritt, träning;
Kategorier: Kostillskott 1

Min profilbild

goforfitse@gmail.com »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2018:

01 02

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0