GoForFit 2018 årsresumé 1️⃣

2018-12-30 @ 19:20:00
En liten recap från året 2018. Jag har plockat ut endast en utvald bild & händelse från varje månad (svårare än man tror!). Spana in nedan ↓
J A N U A R I
Vi skrev kontrakt på en ny lägenhet och fokus låg på att köpa inredning till nya lägenheten. Jag snöade in mig på att leta nya inredningskonton (som jag fortfarande flitigt följer) och vi shoppade loss bl.a. ny soffa, säng, skåp puff, lampor och soffbord. De flesta gamla möbler byttes ut till nytt i samband med flytten samt att vi la nytt vitt golv i hela den nya. Och för första gången på flera år kände jag att jag faktiskt trivdes i min (vår) egna lägenhet! Väl spenderade pengar. Klicka här för hela inlägget. 
 
F E B R U A R I 
Åh, hade velat plocka ut flera bilder från denna månad - men detta är ändå månadens höjdpunkt. En heldag med älskling på Kosta Boda Spa. Vi hade spaet för oss själva halva dagen, magiskt! En mer perfekt alla hjärtans dag hade vi nog inte kunnat få. Klicka här för fler bilder från dagen. 
 
M A R S
Månaden bjöd på allt från en trevlig bloggmiddag, ytterligare en heldag på Kosta Boda Spa, jag blev uvald till Veckans Blogg, jag åkte till Josefine i Västervik, jag tatuerade ögonbrynen m.m. Men månadens utvalda händelse får nog ändå bli detta inlägg där jag delade med mig av mitt benpass. Konstigt val må tyckas, men det blir en påminnelse att jag måste bli bättre på att dela med mig av mina pass till er. Det tar sin lilla tid att fota, dokumentera och skriva dessa inlägg samt att Timmy får rucka på sina pass för att springa runt och fota, haha. Men jag ska försöka få till inlägg som dessa oftare. Sålänge ni uppskattar det, men det har jag fått uppfattningen om att ni gör? Klicka här för att komma till inlägget med mitt benpass.
 
A P R I L  
MIN FÖRSTA VLOGG! Jag började vlogga, och jag insåg samtidigt hur extremt lång tid det tar att redigera videos när man är nybörjare. Men tillslut fick jag ihop en fullständig vlogg som ändå godkändes av mina egna kritiska ögon när det kommer till klippning, haha. Ni har väl sett den? Klicka på bilden eller här för att komma till videon. 
 
M A J 
MINA ANDRA VLOGG! Och även den sista i samlingen (hittills), haha. Tiden blev knapp och det rann liksom ut i sanden. MEN, den här videon är riktigt härlig, jag tränar med Armand Krajnc som är världsmästare i boxning och pratar lite om hans nylanserade bok, ni får hänga med lite på mitt jobb som anläggningssnsvarig på ett gym och ni får haka på mig och pojkvännen när vi går ut och äter lite gott. Klicka in på bilden eller klicka in här för att titta
 
J U N I
En månad full av fest, soliga dagar på stränder, umgänge med fina vänner, nya outfits, sena kvällar på både uteservingar och bland kossor på landet samt massor av god mat. Ovan ser ni en bild från midsommarafton som i år inföll exakt på min födelsedag - det kändes som ett självklart val av månadens höjdpunkt! Se hela inlägget här. 
 
 
 // One highlight from every month 2018, part one. 
Taggar: 2018, Nyår, goforfit, sammanfattning, årsresume, årsresumé;
Kategorier: Vardag 1

Best Nine of 2018

2018-12-29 @ 18:26:00
Mina populäraste bilder 2018. Som vanligt ligger före- & efterbilder från min ätstörning i topp. Bikinibilden är från sverige i somras (tro det eller ej), du kan se fler bilder och läsa om platsen i detta inlägg. Och jag var tydligen inte den enda som var förälskad i min outfit med marbletights och favvohoodien i rosa färg. Du kan se tonvis av fler bilder i detta inlägg. Bilderna passade ypperligt i mitt flöde som överlag är väldigt rosa, hehe. Love it! Men jag har nästan funderat på att gå ifrån det rosa något. Eller kanske inte. Skulle jag känna mig hemma i mitt egna flöde utan det? Haha. Eller vad säger ni? Vilket typ av flöde faller ni för? 
Ni följer väl mig på instagram?
» @goforfit.se «
Taggar: 2018, best, best nine, nine;
Kategorier: Youtube, Snapchat & Instagram 1

Höll jag mina nyårslöften?

2018-12-28 @ 16:11:33
Förra året skrev jag ned fyra målsättningar inför 2018. Hela inlägget kan du läsa här. Lyckades jag nå mina mål? 

🎆 Nytt boende
"I dagsläget är jag nöjd bara vi får något nytt, större. Spelar inte längre någon roll om det inte blir en bostadsrätt utan "bara" en ny hyres - ett nytt boende vill jag ha innan året är slut. Punkt."Nytt boende - check! ✅ I maj flyttade vi in i en ny, större, hyresrätt. Även om vi fortfarande spanar runt efter bostadsrätt (eller en ännu bättre hyresrätt) så har det gjort stor skillnad att få större yta. Framförallt har vi slutat tänka "vi väntar med att fixa och köpa nytt tills vi har en bostadsrätt". Det är trots allt viktigt att känna att det är vårat hem, som vi trivs i. Vi har lagt nytt golv i hela lägenheten samt shoppat en hel del ny inredning. 

🎆 Skaffa körkort 
"Visste ni att jag inte har körkort? Jag påbörjade mitt körkort för många år sedan, dessvärre var det i samma veva jag var nere i min ätstörning. "..." Så det rann ut i sanden. Sedan har det aldrig blivit att jag tagit upp det då jag inte varit i behov av körkort. Men när det väl behövs vill jag ha det klart - så dags att ta tag i det!" Skaffa körkort - fail! ❌ Åh, här blir jag frustrerad på mig själv, för jag vet så väl att jag drar ut på det för att jag avskyr att sitta bakom ratten. Nu kommer jag ha det väldigt intensivt med både jobb & blogg fram till, ja, sommaren i princip, så detta lär väl ligga på is ytterligare ett tag. Men här måste jag faktiskt lova mig själv att få tummen ur. När jag får tiden är det jag som sparkar iväg mig till första bästa intensivkurs för att få det klart.

🎆 Vara snällare mot mig själv 
"Jag har extremt lätt för att sätta extremt höga krav och onödig press på mig själv. Jag ska hinna med det ena och det andra, det ska göras perfekt och blir det inte perfekt blir jag otroligt frustrerad. men det är också viktigt att ibland stanna upp, klappa sig på axeln och se det man faktiskt gör jäkligt bra." Vara snällare mot mig själv - check! ✅ Denna bockas av med viss tveksamhet, för jag har fortfarande perfektionisten skrikandes inom mig - men det har blivit hundra gånger bättre. Jag tillåter mig själv att släppa saker istället för att sitta och driva mig själv till ångest när jag maniskt pillar på detaljer tills jag är nöjd(are). Jag tillåter mig själv att ta mer ledigt och jag tillåter mig själv att acceptera när att saker inte blir som planerat och annat kommer emellan. 

🎆 Bli bättre på att planera och strukturera 
"Jag känner mig konstant stressad över saker och ting. Som om jag alltid ligger lite efter och har för många TO-DO’s på kö. Helt ärligt tror jag aldrig jag känner mig helt ledig? "..." Skulle jag bli bättre på att planera min tid, arbete och blogg skulle jag slippa en hel del stress. Och framförallt - få tid för sådant som ligger nära om hjärtat! Så, börja planera veckovis och skriva ned uppgifter blir det sista målet på denna lista" Bli bättre på att planera och strukturera - check! ✅ Stor check på denna! Jag har blivit en flitig användare av google kalender, all planering hamnar i denna. Och även om jag gärna fyller den till bristningsgränsen har jag defintivt bättre struktur på saker och ting. Nästa mål blir väl att inse att saker och ting ofta tar längre tid än vad man tror (tidsoptimist...) samt att en kalender faktiskt borde ha lite luckor emellanåt också, fniss ;) 

 
Hade ni några målsättningar under 2018? Lyckades ni med dem? 
Taggar: Nyår, mål, målsättningar, nyårslöfte, nyårslöften;
Kategorier: Vardag 2

Min profilbild

goforfitse@gmail.com »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2019:

01 02

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0