23 things about me.

2015-01-24 @ 18:28:00
 
♦ Jag ogillar att spendera pengar. Jag kan emellanåt vara rätt impulsiv, när jag verkligen vill ha något, men är oftast sparsam av mig. Jag gillar att se när sparkontot växer, haha. 

♦ En av få tillfällen jag verkligen kan slappna av är när jag åker bil. Annars sitter jag konstant med antingen dator eller mobil. Mina tankar flyger hej vilt, och jag kan komma på mig själv med att älta flera saker samtidigt, min hjärna går alltid på högvarv. När jag sitter där i bilen och tittar ut genom rutan börjar jag istället slappna av. Reflektera över saker och ting, på ett avslappnat sätt. Bearbetar sånt jag aldrig ger mig tid till att tänka på annars. Det är ofta där, sittandes i bilen, jag kommer till insikt med saker och ting. Sådan har jag tydligen alltid varit, när jag var liten hände det att mina föräldrar körde iväg med mig i bilen bara för att jag skulle somna, haha. Långa bilresor är med andra ord underbart i min mening.

♦ Däremot hatar jag att köra bil. En anledning till varför jag inte tagit mitt körkort ännu? (Som jag dock påbörjade och nästan blev klar med, men rann ut i sanden när jag flyttade.)

♦ Jag minns inte så mycket från tiden då jag föll ner i min ätstörning, åtminstone inte detaljer. Jag hade nyligen träffat Timmy och när han pratar om vissa minnen är det helt blankt. På tok för undernärd för att hjärnan skulle fungera fullt ut? Bilden nedan från sommaren 2012 hade jag bestämt mig för att bli frisk och gått upp en hel del i vikt, men var fortfarande väldigt smal, vilket framförallt syns på mina armar. Sommaren 2013, andra bilden, hade jag nått mitt mål och var frisk både viktmässigt och tankemässigt.

 
♦ Jag har näst intill fobi för hälsenor. Konstigt, jag vet, men tycker det är sjukt obehagligt! Halvt dör när någon tar tag hårt i området precis mellan hälen och vaden. Usch. Klarar knappt av att ta vid andras hälsenor. Inte ens Amis (min hund), typ ännu obehagligare på henne då hon är så liten, känns ännu mer ömtåligt. Kan ni gissa att jag näst intill spydde av scenen i house of wax när Paris Hilton fick hälsenan avskuren? Fyfan...

♦ Jag är en riktig dagdrömmare. Som sagt, mina tankar flyger runt konstant. Tänker även sällan "det kommer aldrig hända mig" eller "det finns ingen chans att.." Jag kan absolut vara pessimistisk ibland, eller snarare realistisk? Men som den drömmare jag är fortsätter jag hoppas på att både det ena och det andra ska inträffa, haha. Sedan tycker jag mycket handlar om inställning, vill jag verkligen något, ja, då kommer det hända. Eller snarare, om jag verkligen strävar efter något kommer det helt klart hända.

♦ Som liten höll jag inte på med någon sport förutom ridning en gång i veckan. Jag var med andra ord inte speciellt aktiv inom sporter i barndomen. Däremot flängde jag gärna runt och klättrade i träd och liknande, så stillasittande var jag inte. 

♦ Jag har alltid sett mig själv som en kattmänniska. Jag är helt galen i katter, älskar dem! Hur kommer det sig då att jag har en hund? Lite konstigt kanske? Nja, jag älskar såklart alla djur, men tyvärr är min sambo allergisk mot katter, så tillslut tog vi det stora beslutet att skaffa lilla Ami! Har inte ångrat mig en sekund, det lilla livet ger mig så himla mycket lycka. Världens mysigaste och finaste lilla vovve. Älskar henne! Så kan numera titilera mig både katt och hundmänniska ;)

♦ Under skoltiden levde jag nog näst intill motsatsen till hur jag lever idag. Under gymnasiet kunde det bli utgång 3/ggr vecka. Två utgångar på en vecka var standard. Att festa var livet! Hur orkade man?

♦ Jag har gjort en bröstförstoring. Även om jag hade funderat länge på det var det rätt impulsivt när jag väl bestämde mig "på riktigt". Jag gjorde operationen på proforma clinic den 21 november 2013.

♦ Jag är både tidsoptimist och tidspessimist. Dvs, jag kommer nästan alltid försent eller på tok för tidigt. Dessutom glömmer jag lätt bort datum, så ta det inte personligt ifall jag glömmer din födelsedag, hehe.

♦ Jag är en riktig perfektionist. Jag ställer otroligt höga krav på mig själv och är sällan nöjd med det jag åstadkommer. I mina ögon finns det alltid något som kan förbättras. En fördelaktig egenskap men också fruktansvärt jobbig. Man strävar hela tiden efter progression vad det än gäller, men att aldrig kunna känna sig nöjd och tillfredställd med något är inte heller bra.

♦ Mina favoritkurser i gymnasiet var estetisk media och psykologi. Gick ut med MVG i båda. Jag är sådan att det jag gillar går jag in för till 1000% och det jag ogillar kan jag ha riktigt svårt att ta tag i. (Vilket syns på mina betyg, de kurser som i mina ögon var riktigt tråkiga fick jag endast G i.)

♦ Jag älskar att träffa nya människor, men har svårt att verkligen släppa in personer i mitt liv. Mina 3 närmaste vänner jag har idag lärde jag känna redan i början av mitt liv samt i högstadiet.

♦ Jag var nog lite av en pojkflicka som liten. Ibland "flickig" men tyckte aldrig om att leka med exempelvis barbies, utan roade mig hellre med radiostyrda bilar och dinosaurier. Jag var även alltid killen i lekar. Minns fortfarande alla de timmar jag och Mathilda spenderade att dansa efter filmen Grease som vi älskade, där jag självklart var Danny, haha.

♦ Jag är otroligt fascinerad av det okända, såsom andar och det psykedeliska. Sinnet i allmänhet och allt det där som vi inte vet något/väldigt lite om. Jag skulle inte tveka en sekund på att testa ex. Ayahuasca (under rätt omständigheter).

♦ Jag styrs mycket av mina känslor och är en väldigt känslig person, vilket folk oftast inte tror innan de lärt känna mig.

♦ Jag älskar att bli killad. Tror Timmy har tröttnat på frasen "Åh, kan du killa mig lite?" Haha! Men finns det någon underbarare känsla än att somna medan någon killar en på ryggen? Sååå skönt.

♦ Jag klarar av och är ofta duktigare på saker och ting än vad jag själv tror. I grund och botten - jag ställer alldelles för höga krav på mig själv och tycker sällan jag är duktig nog. 

♦ Jag ler mycket. Det har jag fått höra sedan jag var liten, att jag ofta går runt med ett leende. (När jag är koncentrerad ser jag dock sur ut, haha.) Minns fortfarande (hur kan jag ens minnas det?) en personlig dikt som vi alla fick från våra lärare när vi slutade lågstadiet. "Leendet på Linns läppar vi aldrig glömmer, säkert om att bli konstnär drömmer."

♦ ... Och ett leende på läpparna har jag även när jag egentligen inte mår bra. Jag ogillar att både visa och prata om mina känslor.

♦ Och till sista punkten, jag bad min pojkvän beskriva mig med tre ord. Han sa (ja, som ni ser rabblade han istället upp 6 ord, haha!) Kreativ, öppensinnad, mysig, beslutsam, intelligent, busig och underbar. Aaawe. Puss på honom :* Undrar om det är någon särskild anledning till att han smörar? Fniss ;) Haha, nehdå, han är alltid snäll min fina pojkvän ♥

Nu kanske ni fick en större uppfattning om mig än att bara se den där blonda tjejen som tränarHaha. Hoppas ni fann åtminstone någon punkt intressant att läsa om :)
Kategorier: Personligt, Tankar & Reflektioner 6


Follow on Bloglovin
Kommentarer:
#1: POOS
2015-01-24 @ 21:01:41

Jag tycker det var superkul att läsa om dina olika sidor osv :)
Vi är rätt lika, särskilt med att inte prata/visa om man inte mår helt 100. Det är jobbigt om man vill inte vara "i vägen" :/

Svar: Så trevligt :D Jaså? Ja, det blir väl lätt så :/
Linn

#2: shazi
2015-01-24 @ 22:31:00

åh, var också en pojkflicka som liten hehe

Svar: Jaså? Haha :D
Linn

#3: Linn
2015-01-25 @ 10:32:11

Va roligt! Jag älskar att läsa "fakta" om folk! =)
Ha en bra dag!

Svar: Så kul! :)) Detsamma!
Linn

#4: emma
2015-01-25 @ 19:31:26

vad söt hund, jätte kul att läsa detta inlägget.
Ha en trevlig kväll =)

Svar: Tack så mycket! :) Detsamma!
Linn

#5: fröken josefine
2015-01-25 @ 22:25:52

Mig är det tvärtom med, jag är en riktigt hundmänniska men har tre katter :P

Svar: Haha! Där ser man. Lite kul ;)
Linn

#6: fredrikkarlsson.blogg.se
2015-02-09 @ 11:53:53

Snygg både 2012 o 2013 ,D

Svar: Tack du! :) Håller dock inte med, då jag vet själv hur jag mådde 2012. Så jag föredrar 2013 big time :)
Linn

Min profilbild

goforfitse@gmail.com »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2019:

01 02

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0