Chèvre & Rödbetssallad
2016-09-24 @ 19:09:00


Gör såhär - Skiva rödbetorna (jag använde en påse 1kg) i ungefär 1cm tjocka skivor, och rosta på bakplåtspapper i ugnen i ca 30 minuter på 200°. Fyll en form med ruccola (1 stor påse) och valfri mängd fint skivad rödlök. Lägg över rödbetorna, på med ca 200g getost. Toppa med pinjenötter och ringla över honung, eller som jag gjorde - Fibersirap Gold. Ljummen Chèvre och Rödbetssallad är serverad!
// A delcious beetroot salad with chèvre, arugula, red onion, pine nuts and a little bit of honey.
Inlägget innehåller adlinks

Kommentarer:
#1:
JUNITJEJ
Så gott det ser ut!
Svar:
GoForFit

Åh vad gott det såg ut! 😊
Svar:
GoForFit
Gaaah, vad det ser gott ut!!
Svar:
GoForFit

Mums!
Svar:
GoForFit
#5:
Fani
Älskar den här kombinationen i en sallad, något utav det godaste som finns! :)
Svar:
GoForFit