Väldigt mycket gott för väldigt lite kalorier. Världens godaste proteinfluff! Älskar du cheesecake?
Jag med. Jag kan garantera att du kommer älska detta mästerverk lika mycket som mig. Makalöst gott. Proteinfluff är verkligen det perfekta snacket när man bara är sådär riktigt sugen på något - det mättar bra, är galet gott, proteinrikt, räcker länge och innehåller minimalt med kalorier. Denna
(stora!) skål på bilden innehåller strax under 250kcal
(ca 190kcal om du använder vatten istället för mjölk). Inte illa! Ett måste är att toppa med sockerfria digestivekex som du smular sönder över fluffet, för att få den där riktiga cheesecakesmaken!
Du behöver 30g
(ca 2 skopor) proteinpulver (måste vara kasein!) med smak av vanilj
, 100g Philadelphia 3%, 200g mjölk
(går även bra med vatten, men blir enligt mig godast med vanlig mjölk) 20-30 droppar
Nutri-Nick steviadroppar Vanilj samt 5g Stevia Strö.
Blanda samtliga ingredienser utöver mjölk. Blanda med elvisp och tillsätt mjölk efterhand. När du tillsatt ca 100g mjölk sätter du in smeten i frys och låter stå i ca 15 min. Ta ut smeten, vispa ytterligare och tillsätt resten av mjölken. Ställ in ytterligare en kvart, vispa igen innan servering. Du kan använda både mindre och mer mjölk beroende på hur du vill ha resultatet. Mer mjölk ger ett luftigare fluff och mindre mjölk ger ett mer kompakt och krämigt resultat amt något mer tydlig smak.
// Cheesecake Protein Fluff, the most delicious protein fluff that exist! You need 30g vanilla casein, 100g philadelphia 3%, 200g milk, 20-30 drops of Nutri-Nick vanilla stevia drops. Mix the ingredients, add the milk gradually and put in the freezer for about 15-30 minutes (mix a few times) before serving!