Nut spread Chocolate cake.
2015-10-18 @ 18:38:00


För att skapa denna chokladigt kladdiga efterätt behöver du 60g Pancake Mix från Star Nutrition (eller hälften vassle, hälften kasein. Choklad eller vaniljsmak), 20g Kakaopulver, 1 Ägg, 55g Äggvita, 150g Mandelmjölk, 100g Kvarg Nötcremesmak (naturell går också bra, söta då lite extra, rekommenderar dock med smak av nötchoklad för bästa resultat), 100g Nougatcreme (Jag använde från KZ Clean Eating), 1 tsk bakpulver, 20 steviadroppar från Nutri-Nick med chokladsmak (går att byta ut mot ex. stevia strö) och smulade även ner en hel chokladkaka från Nutri-Nick mjölkchoklad för en lyxigare chokladkaka. (Utesluter du detta blir bitarna istället ca 125 kcal per bit) Men desto mer choklad, desto bättre! ;)
Gör såhär - blanda samman samtliga ingredienser utom mjölkchokladen i en bunke. Bryt ner bitar av mjölkchokladen och blanda samman. Fyll en form och placera i mitten av ugnen i 175° i 15-20min. Jag hade inne min kaka i 18 minuter. Och anledning varför jag inte kallar denna skapelse kladdkaka, utan chokladkaka? Kladdkaka är enligt min mening kladdig och seg, denna är lättare i konsistensen. Ett tips för att lyckas skära upp kakan snyggare än vad jag gjorde, placera en stund i frys innan du delar den.
// Recipe. Nut spread Chocolate Cake. Use google translate.

Kommentarer:
#1:
- P A U L I N A -
Gud så smarrigt de där såg ut..
Svar:
GoForFit

Vad god den ser ut!
Svar:
GoForFit
#3:
andreas montoya
kan man ha i nötkräm eller nåt liknande?
Svar:
GoForFit

Gaah så gott! :D <3
Svar:
GoForFit
#5:
ISA
OMG!! finner inga andra ord. haha
Svar:
GoForFit