


4. Placera ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och kavla ut degen genom att placera ytterligare ett bakplåtspapper över degen. Kavla degen tunt och så du får en någorlunda kvadratiskt form.
6. Skär degen i lika breda remsor, jag delade min i 12, och rulla ihop dem. (Lättare att dela innan du rullar med denna deg)
8. Ta ut dina nybakade, underbart goda och nyttiga kanelbullar och låt svalna ett par minuter. Hugg in och NJUT!

68 kcal
Ca: 6g protein
4g fett
Mindre än 1g kolhydrater
Använd och lägg gärna ut receptet, men länka då tillbaka till den här bloggen! Jag vill såklart veta vad ni tycker, släng iväg en kommentar när ni själva bakat, eller tagga på instagram @goforfitse :)
Ser riktigt smarrigt! :)
Glad kanelbullensdag!
Wow, dom såg goda ut och receptet verkade inte vara så dumt. Du ska vara stolt över dig själv! :)
När får man smaka dom?
åh så goda de ser ut, vilket bra tips. Lätt något jag ska göra för jag kör hårt på det hälsosamma och min pojkvän gillar det mer åt nyttigahållet, så detta blir perfekt :)
Men gud vad kul med bakning och att dem blev lyckade såklart! Att du gick på känsla och hällde ner de ingredienser du bara chansade på skulle funka. Jättekul :D
sv: Tack snälla för peppen <3
Jag pratade med henne idag och sa vad jag tänker och känner om att det känns som vi inte kommer nånstans så från och med nästa vecka ska vi prata om sånt som betyder nånting för mig och som kan ge mig nånting positivt på sikt. Först nu liksom :o Men bättre sent än aldrig.
Hoppas annars du mår bra idag och får en fin dag :)
Hej! Bullarna ser jättegoda ut! Jag undrar bara om man skulle kunna byta ut potatisfibrerna till något annat? Vad tror du?
Kram!
Dina såg verkligen fina ut! Men stämmer verkligen mängderna av ingredienserna? Min deg blev inte en deg och fyllningen "skar" sig och gick inte att bre på den lösa smeten. Jag fick skopa upp allt och lägga i formar. Kanske att de smakar gott för vackra blev de inte...

15