[ I samarbete med Bodystore.com ]

En del av dagens goda lunch ↑ Ett gäng bovetekex med goda och färgglada pålägg. Avokado, aprikoskärnsmör, solrosfrösmör med pinjenötter samt hampasmör toppat med gröna blad såsom persilja. Till detta en läskande smoothie gjord på bl.a. frysta hallon, havremjölk, proteinpulver och spirulina. Otroligt gott!


En del av dagens goda lunch ↑ Ett gäng bovetekex med goda och färgglada pålägg. Avokado, aprikoskärnsmör, solrosfrösmör med pinjenötter samt hampasmör toppat med gröna blad såsom persilja. Till detta en läskande smoothie gjord på bl.a. frysta hallon, havremjölk, proteinpulver och spirulina. Otroligt gott! // A part of todays delicious and colorful lunch.
Ser smaskigt ut! Hur var det nu med vanliga riskakor? Jag åt massvis förut men så läste jag att det innehöll nått dåligt(minns ej vad). Vet du om man vågar äta vanliga riskakor eller är det här en ersättare??
KRAMIS
Svar:
GoForFit
Ninna
älskar bovete och det är dessutom ekologiskt när det odlas här i Finland. bovetegröt, nam och även pasta. har du testat? stark smak som alla inte gillar men jag tycker om.
Svar:
GoForFit
Hannah H
Avokado på knäckebröd är min favorit! =)
Svar:
GoForFit

6