TÄVLING: Vinn hälsopaket!

2014-12-31 @ 12:19:00
 
Sista dagen på år 2014. Tiden går fort! Har ni haft ett bra år? Och ser ni fram emot ett nytt med nya upplevelser och möjligheter? Jag hoppas att ni haft ett bra år. För att starta upp det nya på ett bra sätt tänkte jag anordna en ny tävling för er!  
 
Mitt 2014 har minst sagt varit upp och ned, men det känns skönt att inleda det nya året med vetskap att allt bara är på väg uppåt just nu. Jag anar att 2015 kommer bli ett händelserikt år för min del. Det känns både bra och lite läskigt? Men man måste kliva ur sin bekvämlighetszon för att komma dit man vill, eller hur? Det är en punkt jag verkligen måste jobba på - att våga! Tror faktiskt det får bli mitt nyårslöfte. Att våga ta chanser och tro på mig själv. Känns rätt klyschigt, haha, men jag som aldrig lagt ett nyårslöfte någon gång tidigare får väl slå till med något klyschigt ;) 
 
Har ni något nyårslöfte? Många inleder ju det nya året med ett löfte i hälsans tecken. Börja äta bättre, börja gymma, förbättra konditionen, gå ner i vikt, gå upp i vikt.. ja, listan kan göras lång! Vare sig du har ett nyårslöfte eller ej har du säkerligen ett eller flera mål med din träning. Vad passar då inte bättre än att lotta ut ett kost & träningspaket inför det nya året? 
 
Tillsammans med Medistore.se lottar jag ut en snygg köksvåg (värde 625 SEK), ett par sportstrumpor samt Linnex stick Liniment. 
- Köksvåg, medföljer en praktisk skål som är löstagbar. Används för att mäta upp efter recept, men du kan även använda den för hjälp att räkna ut kalorier i livsmedel och därmed ha bättre koll på din kost.
- Compression socks, stödstrumpor motverkar muskeltrötthet, ger ökad cirkulation i vadmusklerna, samt påskyndar återhämtningen för att nämna ett par användningsområden. 
Linnex stick LinimentLiniment används vid smärtbehandling och även i samband med träning. Kan användas dagligen eller vid behov.
 
 
 
För att delta i tävlingen ↓

Svara på frågan - Har du något nyårslöfte, och isåfall vad? 
 
(Glöm inte lämna mejladress så jag kan kontakta dig vid vinst.)
Kategorier: Tävlingar & Utlottningar 27


Follow on Bloglovin
Kommentarer:
#1: Therese Nyberg
2014-12-31 @ 15:16:32

Mitt främsta nyårslöfte är att gå upp de sista kilona i vikt som jag strävat efter en tid. Detta för att både må bättre både fysiskt och psykiskt men oxå för att bygga muskler.

therese.nyberg82@gmail.com

#2: Karin
2014-12-31 @ 17:55:49

Mitt nyårslöfte är att försöka att minska min konsumtion av mjölkprodukter (laktos) och gluten.

Är noga med att säga minska på och inte utesluta då jag tror att om jag vet att jag aldrig ska laga med med gluten och laktos bara kommer se vilka begränsningar detta innebär och det tillslut inte kommer att hålla, men om jag genom att sätta ett mål som innebär en viss minskning snarare kommer se vilka möjligheter jag har och tillslut kanske blir helt laktos och glutenfri :)

#3: Sofia
2014-12-31 @ 20:05:14

Hej!

Mitt nyårslöfte för 2015 är helt enkelt KÄRLEK på alla dess vis: jag vill bli bättre på att visa mina nära och kära vad de betyder för mig och hur viktiga de är i mitt liv. Jag vill också bli bättre på att ägna tid åt det ja älskar och brinner för, så som träning, hälsosam mat och min utbildning. Men sist men absolut inte minst lära mig att älska mig själv, sluta att ha sån hög press och höga krav på mig själv och sluta oroa mig om jag är tillräckligt bra osv och leva livet i nuet istället. Så mitt nyårslöfte är kärlek på alla sätt och vis!

Tack för en toppenblogg, vore så kul om jag kunde vinna!

Kramar
email: sofia.hager@hotmail.com

#4: POOS
2015-01-01 @ 12:31:35

2014 var verkligen året då allt släppte för mig och 2015 ska bli ett ännu bättre år för mig :)
Mina löften för året är:
- att fortsätta hålla mig borta från alkohol (inte druckit sedan septem)
- inte röka (slutade för 16 dagar sedan)
- fortsätta vara hälsosam och prioritera mitt välmående
- uppskatta alla fantastiska människor jag har i min närhet

#5: Prietha
2015-01-01 @ 15:09:03

Mina löften är :¨
♥ Fortsätta äta nyttigt och träna. Inget godis i år heller!
♥ Satsa på skolan den här sista terminen och gå ut med bra betyg
♥ Inte bli arg/sur över småsaker
♥ Kramas oftare och längre
♥ Spendera mer tid med vänner
♥ Säga adios till personer som gör en ledsen
♥ Skaffa ett sommarjobb (!!)
♥ Alltid säga tack och aldrig nej så är det ju inte när någon ger en komplimang.
♥ Prata med någon.
♥ Bli organiserad
♥ Bli bättre på att hålla i mina pengar

#6: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan
2015-01-01 @ 19:19:25

Mitt allra viktigaste nyårslöfte är att inte skjuta upp saker. Utan ta tag i det direkt för att slippa känna mig stressad och få ångest.

#7: Jackie
2015-01-01 @ 23:11:58

Mitt största och viktigaste nyårslöfte: att börja prioritera mig själv högre och ge mig själv tid att skapa det hälsosamma(re) liv som jag vet att jag verkligen förtjänar :)

#8: Sofia
2015-01-02 @ 12:47:53

Ja, mitt nyårslöfte är att lyssna mer på mig själv och leva efter mina prioriteringar mer. Lite mer konkret vill jag fixa milen på under 46 minuter och göra tio chins. Därför skulle vinstpaketet verkligen komma väl till pass!

Kul tävling! :)

mail: soferi91@gmail.com

#9: Jennifer
2015-01-02 @ 22:31:14

Är inget fan av nyårslöften, men i år ska jag försöka lyssna mer på mig själv - vila när kroppen vill, och bygga träningen efter vänner och aktiviteter istället för tvärt om. Var det något jag lärde mig 2014 var det att träning må få mig att må bra, men good times med vänner toppar allt!

#10: Jeanette
2015-01-03 @ 08:17:48

Mitt löfte är att ta hand om mig och följa den plan jag gjort för 2015 med mål och delmål för träning, kost , hälsa och mitt liv i övrigt .

#11: Liza
2015-01-03 @ 21:25:11

Mitt nyårslöfte är att rehabträna mina knän 2 ggr/veckan. Detta för att nå min önskan att kunna springa 5 km. Har som mål att kunna springa 5 km under 30 minuter.

#12: Molly Öberg
2015-01-04 @ 01:04:29

Jag har inget riktigt nyårslöfte, utan det är mer som mål. Det är bland annat att jag ska slå mitt lilla rekord i plankan, träna regelbundet och göra så jag måt allmänt bra.

#13: Mathilda
2015-01-05 @ 01:40:27

jag har en hel lista på mål jag skulle vilja uppnå innan 2015 är slut. några av dem är att bli hälsosam genom att äta mer riktig mat och hålla koll så jag får i mig rätt mängder näring (vilket vågen verkligen skulle hjälpa mig med) och börja träna regelbundet, minska på köttätandet, börja med vitaminer, visa mer tacksamhet och göra mer goda gärningar.

#14: Emma Hå
2015-01-05 @ 21:36:08

Jag skall sluta ha ångest. Är det något jag lärt mig under det föregående året så är det att ångest leder ingenvart. Jag har så lätt för att stressa upp mig för minsta lilla; att bussen är sen, att jag missade en föreläsning, att jag hoppar ett träningspass, att jag inte hinner föna håret, att folk skall tycka att jag är konstig/ful/elak/korkad osv osv. Inte minst har jag haft otroligt mycket ångest åt att jag har för mycket ångest, så ja, det blir en ond spiral. Och fram tills ungefär nu levde jag med illusionen att mår jag bara tillräckligt dåligt så gör jag något åt problemet (ni vet samma resonemang folk har när de säger åt tjocka människor hur tjocka de är). Erfarenheten säger att det är tvärtom. Så 2015 skall först och främst, oavsett hur livet går i övrigt, bli mitt ångestfria år.

#15: melanie
2015-01-05 @ 23:39:00

Slutar röka, börjar träna istället.

0518@hotmail.se

#16: Jessica Hellström
2015-01-06 @ 17:19:44

Mitt nyårslöfte är att göra saker som jag blir glad av, som är så lätt att prioritera bort dem i vardagens stress, som att läsa en bra bok, ta en långpromenad, bada badkar och gå på massage bland annat, för om jag blir glad och positiv så blir min omgivning peppade av mig och jag får massor av energi tillbaka. För med ett glatt humör är det lätt att undvika den där chokladbiten, extra kakan till kaffet och godiset på eftermiddagen, som jag egentligen inte behöver, men det är lätt att "tröstäta". Så en glad Jessica kan stå emot mycket och garanterat gå ner lite i vikt på kuppen. Det är mitt nyårslöfte som jag hoppas jag lyckas med.

#17: anna
2015-01-06 @ 21:08:43

Nyårslöftet - att fortsätta kämpa för att familjen ska bli tre. Ivf suger. Fem missfall oxå. Löfte - to stay strong. Träna, äta och sova bra. zizzy@spray.se

#18: Frida
2015-01-06 @ 21:34:26

Jag har två nyårslöften. För en månad sen drog jag av mitt korsband under en handbollsmatch. Jag har fått en operationstid den fjärde februari och rehabtiden på en sådan operation är 8 (!!) månader. Mitt löfte är att ta det lugnt och verkligen ta i tu med rehabträningen och inte börja med handbollen för tidigt. Det vet jag kommer bli en oerhört stor utmaning eftersom jag har en stor vinnarskalle och älskar att spela med mitt lag.

Mitt andra nyårslöfte är ta med mamma på en lyxresa. År 2013 fyllde hon 50, men eftersom jag är student hade jag inga pengar att kunna skämma bort henne med - något hon verkligen förtjänar då vi har gått igenom väldigt mycket de senaste åren. Det vi har gått igenom har gjort att vi kan prata om allt och vår relation har vuxit otroligt mycket och blivit starkare än jag någonsin skulle kunna tänka mig. Ända sedan dess att jag insåg att jag inte kunde köpa något fint till henne har jag lagt undan pengar och i sommar smäller det! Vi har bestämt oss för två veckor på lyxhotell i Bali. Tyvärr har hon haft stora problem med kroppen den senaste tiden, men jag vet att hennes nyårslöfte är att börja träna mer regelbundet för att slippa alla ryggskott, sina "restless legs" och kristallsjuka så att vi kan njuta fullt ut av våran semester tillsammans!

#19: Johanna Hellberg
2015-01-09 @ 22:32:07

Mitt nyårslöfte för detta år är att hitta en bättre balans i livet. I dagsläget håller jag många bollar i luften, heltidsutbildning, jobb och mitt stora intresse styrketräning. Jag älskar alla delar av min vardag, men måste inse att kroppen även behöver vila. Så i ett tappert försök att finna en bättre balans, vad skulle då passa bättre än en våg?

#20: alexandra
2015-01-14 @ 22:20:00

Jag är inget fan av nyårslöften, men under mellandagarna blev jag extremt mer medveten om mitt periodiska hetsätande. Jag har vetet länge om mina perioder då det inte finns något stopp i mig, men har oftast inte reagerat förrän efteråt. Nu hade mitt medvetande kommit ikapp tidigare.
Så många små mål och planering av olika sysselsättningar är fixade för att klara av att hantera mig själv.

#21: Elin
2015-01-15 @ 08:17:46

Mitt nyårslöfte är ett löfte som jag endast behöver göra så lite som möjligt med, nämligen: Ta bättre hand om mig själv. Det kan ju räcka med ett långt bad, en filmkväll eller liknande. Mål som de du skrivit som exempel är jag inget fan av, istället för att ha som mål att ändra om någonting så har jag som mål att förbättra någonting. :) Hoppas jag vinner!

#22: Susanne Bergström
2015-01-15 @ 19:57:26

Mitt nyårslöfte var att prioritera mig själv utan att det är egoistiskt. Fortsätta satsa på min träning och bli bättre med kosthållning.Kan säga att januari har satt ribban högt för resten av året och det ska bli ett så grymt bra år som det är möjligt.

#23: Emelie Eriksson
2015-01-15 @ 21:38:34

Jag har inget nyårslöfte, men det är många som har som mål att inleda året på ett hälsosamt sätt genom att börja träna som galningar i Januari och sedan är de tillbaka där de startade igen.

Den absolut bästa lösningen är att inte försöka skaffa sig en dålig vana och att leva sunt och hälsosamt hela året om. Då slipper man problemet att försöka bryta ett dåligt mönster och kan lägga sin tid på resor, härliga utflykter eller roliga träningsformer. Jag brinner för träning och en god hälsa och för mig är det viktigt att hela kroppen mår bra - inifrån och ut.

Vi får bara en kropp i livet och varför ska man då inte ta hand om den på bästa möjliga sätt? Det är aldrig försent för en förändring i livet, det gäller bara att bestämma sig för när.

#24: fia
2015-01-16 @ 13:17:55

Mitt löfte för i år blir att äta mer vegetariskt och att när jag köper kött köpa bättre/KRAV kött för pengarna som blir "över" från den vegetarisk maten. Dessutom tänker jag jobba på att släppa negativa tankar! Känns redan som jag är på god väg med dessa två!

#25: wilma
2015-01-16 @ 19:43:53

Mitt nyårslöfte är att äta nyttigare och fortsätta träna som jag gjorde förr året, även att bli mer posetiv och sluta tänka på det negativa:)

#26: moa
2015-01-18 @ 08:54:46

Mitt nyårslöfte i år är att verkligen ta hand om mig. Har under många år nu stressat och pressat både hjärna och kropp till max flera gånger och det har resulterat i en ond cirkel. Så ska verkligen börja ta hand mer om mig själv på rikigt! Ge mig en själv en klapp på axeln oftare exempelvis!

#27: Ida Maria
2015-01-18 @ 17:54:45

Mitt mål är relativt likt ditt, jag vill våga mer. Jag har gått i månader nu och tvekat över det programmet jag går på högskolan, och jag har känt att jag misslyckas om jag hoppar av och följer min dröm mot att utbilda mig till medicinsk massageterapeut och jobba med idrottsskador. Och det är fruktansvärt läskigt och osäkert, men jag vill våga ta steget och satsa på mig själv. Hur läskigt det än är.

Mitt andra mål som jag jobbar med är att sluta jämföra mig själv med andra, i alla situationer, men främst inom träningen! Jag ska respektera min kropp mer, och älska den för vad den kan göra istället för att vara bitter över vad den inte kan köra!

Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg, det är kul att du lägger ner tid och energi på bra inlägg! :)

Min profilbild

linn@goforfit.se »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2023:

02 04 05 06

2022:

11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0