
Fick frågan om jag kunde lägga ut receptet på proteinpuddingen jag åt till frukost för ett par dagar sedan! Och såklart kan jag det! Måtten nedan är på ett ungefär, feel free att ta mer/mindre av något och gå på känsla! :)
Ingridienser
• 2 dl mjölk
• 0,5 dl äggvita
• 0,5 dl äggvita
• 1,5 skopor chokladkasein
• 2,5 msk kakao
• 2-3 tsk stevia strö
1. Börja med att hälla i mjölken i en bunke (jag tog lättmjölk) och vispa till ett stort skum, tillsätt sedan äggvitan och vispa upp ytterligare, tills "smeten" är någorlunda fast, och inte rinnig.
2. Släng ner resten av ingridierna, och vispa ihop lätt.
2. Släng ner resten av ingridierna, och vispa ihop lätt.
3. In i frysen ett par minuter, toppa sedan med valri topping. På bilderna från frukosten har jag toppat med en blandning med vaniljsmak, och på bilden ovan hallonsmak. Gör enkelt genom att vispa ihop mjölk och proteinpulver med valfri smak och/eller bär. Snabbt och är supergott! :)
Näringsinnehåll (Eklusive topping)
250 kcal
33 g protein
6 g Fett
13 g Kolhydrater

8