Snabblagat fredagsmys 🍕

2018-04-27 @ 16:02:00
KnÀckebrödspizza - snabbmat healthy edition! Om ni Ànnu inte har bestÀmt maten till fredagsmyset bör ni verkligen ge detta en chans. VÀlj ett knÀckebröd ni tycker om, det finns exempelvis runda stora knÀckebröd som lÀmpar sig perfekt som just pizza. Eller som ovan, smÄ fyrkantiga surdegsknÀcken som smakar himmelskt efter ett par minuter i ugnen med toppings. Vi har varit rÀtt givmilda pÄ osten ovan (inte sÄ fotovÀnligt, haha), det Àr minst lika gott att minska osten och istÀllet öka upp tomatsÄsen. TyvÀrr har jag en sambo som inte gillar champinjoner, annars hade jag gÀrna drÀnkt dem i det tillsammans med tomatsÄs, körsbÀrstomater, mozarella och bladspenat. Mmm! 
Det bĂ€sta av allt? Det Ă€r klart pĂ„ ca 15 min! Gör sĂ„hĂ€r: SĂ€tt ugnen pĂ„ 225°. Bred ut dina favoritingredienser över knĂ€ckebrödet. In i ugnen. GrĂ€dda i ca 10 min. Ta ut. Servera med sallad. Ät. Njut. Enklare blir det inte. Smakar som en hederlig pizza med perfekt tunn och knaprig botten. Snabbt, enkelt & nyttigare! 
 
// Pizza made of crispbreads. Easy & delicious! 
Taggar: fredagsmys, knÀckebrödspizza, middag, pizza;
Kategorier: Vardag 2


Follow on Bloglovin
Kommentarer:
#1: JUNITJEJ
2018-04-27 @ 21:07:03

SÅ gott det ser ut!

Svar: VÀldigt gott Àr det :*
GoForFit

#2: Marie
2018-04-28 @ 11:06:03

Va gott det ser ut!

Svar: Det Àr det verkligen :D
GoForFit

Min profilbild

linn@goforfit.se »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

LĂ€nkar

Arkiv

2023:

02 04 05 06

2022:

11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0