Answers - Get To Know Me.

2016-05-03 @ 18:50:00
Här kommer äntligen svaren på era frågor! Hoppas ni känner er nöjda med svaren, annars får ni helt enkelt hojta till i kommentarsfältet. Är ni nyfikna på mer läsning inom kost och träning kan ni kika in på dessa artiklar tillsammans med Blogg.se - Nyttig chokladkola på endast 3 ingredienser & Så kommer du igång med träningen.
Fråga: Hej Linn! Jag undrar om du inte skulle kunna skriva lite om (kanske ett helt inlägg? :D ) hur du tar dina bilder och hur du redigerar dem?! :) Dina bilder ser alltid så proffsiga ut och du får fram så fina färger, bra kvalité och många gånger så gör du bilderna extra fina med blurrig bakgrund osv. Vore underbart om du kunde dela med dig av tips hur du gör och vad du tänker på, olika vinklar, program att redigera i, HUR du redigerar mm. Vänliga hälsningar Lisa
Svar: Hej Lisa! Tack snälla! Ska absolut se till att ordna ett eller par inlägg hur jag går tillväga när jag redigerar mina bilder! :) Stay tuned!
Fråga: Vilka språk kan du tala?
Svar: Svenska och engelska. Hade dock velat kunna fler. Ser verkligen upp till folk som har lärt sig flera olika språk, sjukt imponerande.
Fråga: Har du varit i någon tidning? Om inte vilken skulle gå till om du blivit inbjuden?
Svar: Jag har varit med i diverse tidningar, såsom Expressens hälsodel, Daily Mail, Barometern (lokaltidning i Kalmar län) och lite andra utländska artiklar. Googlar man mitt namn kommer exempelvis olika Spanska artiklar fram, haha. Hade varit kul att vara med i någon veckotidning såsom exempelvis Veckorevyn, så det hade jag kunnat tänka mig ställa upp på om jag fick frågan.
Fråga: Dina bästa råd till en anorexisjuk som behöver gå upp i vikt?
Svar: Jag skulle kunna ge ett oändligt långt svar på detta. Men kort och gott - ät mer och framförallt, gå emot ätstörningen och ät/gör det som du tycker är allra jobbigast. Kämpa emot men bearbeta ångesten. För mer ingående svar kan du läsa exempelvis detta inlägg!
Fråga: Har du funderat på och tävla i body/bikinifitness?
Svar: Tanken har slagit mig, men för tillfället är det inget jag kommer sikta mot. I framtiden? Inte helt omöjligt!
Fråga: Vem är din idol?
Svar: Det finns otroligt många inspirerande människor i både blogg- och fitnessvärlden. Men någon idol har jag inte. Får jag säga min mamma? Då gör jag det! En fantastisk människa som alltid sätter andras välmående framför sitt egna och ställer upp i vått och torrt - älskar henne enormt mycket. Kommer jag själv bli ens hälften så bra mamma till mina egna barn i framtiden som hon är för mig kan jag vara stolt!
 
Fråga: Hej, Älskar verkligen din blogg. Den är väldigt inspirerande. Jag har tusen frågor typ men tänkte bara ställa några! Har du perioder då det går upp och ner sen din ätstörning?
Svar: Hej fina du! Tack så jättemycket, blir så himla glad av dina ord! Inte längre, men det tog lång tid innan jag kände att jag verkligen var fri. Idag är jag snarare väldigt medveten om mitt sinne och mina känslor och kan därför kontrollera dem när jobbiga tankar dyker upp.
Fråga: Har du några tips på hur man skulle kunna träna rumpan?
Svar: Absolut! Här kommer ett par inlägg där jag tipsar om övningar jag gillar: Donkeykicks i smith, Hipthrusts, Sidosteg med gummiband, Cable Kickbacks och Utfall med skivstång. Två andra övningar jag verkligen gillar är liggande Legcurl och Raka marklyft.  
Fråga: Vad är dina favorit produkter i köket (matlagning och bakning)?
Svar: Kyckling, nötfärs, bönor, rotfrukter, grönsaker, kvarg, äggvita, havregryn, proteinpulver, pofiber, kakaopulver, sötströ, steviadroppar, fibersirap, steviachoklad, olika nötsmör - ett par favoriter! För fler tips gällande både matlagning och bakning, kika in på kategorin 'Recept'. 
Fråga: Sedan jag blev frisk från min ätstörning har jag mycket lättare att gå upp i vikt. Minsta lilla onyttiga jag äter lägger sig direkt på låren eller magen. Jag vill kunna leva hälsosamt men inte heller gå upp för mycket i vikt? Är det så för dig med?
Svar: Det är inte konstigt att din kropp är i obalans, det var min med under en lång period efteråt! Läs exempelvis detta inlägg. Det mesta är dock vätska, att gå upp i fett kräver stort överskott över en längre tid. När kroppen blivit så pass stressad som vid en ätstörning kan den reagera på diverse sätt, samt kännas väldigt svullen. Vid ett tillfälle gick jag upp, utan att överdriva, 5kg över en natt efter en kväll med mycket onyttigheter. Det enda man kan göra är att inte fortsätta stressa sin kropp genom att äta för lite. Sikta mot en bra, näringsrik och balanserad kost. Var avslappad, ta något onyttigt om du känner för det. Din kropp kommer att börja sammarbeta igen, jag lovar. Se det som att din kropp är en vän du gjort illa, det tar tid att få upp förtroendet igen, det är bara att acceptera och låta tiden läka såren.
Fråga: Kan du inte visa lite mer "hemma-övningar"? Det är inte alla som har råd att skaffa gymkort.
Svar: Your wish is my command! Ska se till att ordna ett inlägg med olika tips :)
Fråga: Vad lyssnar du på för slags musik?
Svar: Oj, allt! Nästan iallafall. Lite åt House hållet, men lyssnar också på exempelvis Muse, även artister såsom Håkan och Kent. Lite av varje helt enkelt!
Fråga: Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Svar: Haha. Jag är verkligen totalt ointresserad av sport.
 
Fråga: Hej, vi är en familj som ska börja vår resa till ett hälsosammare liv. Vi vill undvika det vita sockret men gillar att fika. Så min fråga är vad bör man köpa hem och ha som bassortiment hemma för att kunna baka gott utan socker!???
Svar: Hej! Så kul att höra! Mitt första tips är sötströ, ett substitut till socker. Annat jag rekommenderar är ersättare av vetemjöl, exempelvis mandelmjöl eller pofiber. Jag älskar även Fibersirap och Steviadroppar. Kika in på kategorin 'Recept' så ser du vilka produkter jag ofta använder.
Fråga: Hej, hittade just din blogg och är redan kär!! Men jag är 20 år och har aldrig varit på ett gym. Jag gillar att dra av en löprunda ute när jag har tid över. Med det sagt har jag ju inte jättemycket styrka i kroppen. Jag är inte den mest självsäkra och även om jag gärna skulle vilja gå på gym för jag älskar att röra på mig så känner jag mig så obekväm i tanken. Har ingen aning om vad man ska göra, hur man ska göra, var man ska börja osv.. Känns som alla kommer titta och dömma för att jag inte vet hur man gör typ.. Därför jag är lite orolig och inte har gått till ett gym.. För tanken gör mig obekväm. Jag vet såklart att alla har börjat någonstans och har varit i samma sits. Men har du något tips eller förstår du vad jag menar?! :)
Svar: Men åh, vad söt du är! Tack!! Jag har skrivit ett inlägg precis om detta! Surviving The Gym - A Beginners Guide.
Fråga: I dina recept använder du massa roliga ingrienser man aldrig hört talas om.. Vart handla du dessa? Vanlig mataffär? :)
Svar: Alla produkter som inte finns att köpa i vanliga matbutiker är alltid länkade så man lätt hittar dem. Många av produkterna köper jag hos Bodystore.com, där kan du hitta hur mycket som helst inom hälsokost.
 
// Q/A - use google translate.
Kategorier: Frågor och Svar 4


Follow on Bloglovin
Kommentarer:
#1: ISA
2016-05-03 @ 19:57:37

åh älskar Q&A! mer sånt hurra :D

Svar: Så härligt att det uppskattas :D
GoForFit

#2: Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen
2016-05-04 @ 10:28:20

Din blogg är så jäkla grym! Och du är så jäkla grym!! Tack för all inspo :D

Svar: Men alltså, vet du hur glad du gör mig?! Tack själv fina du! :D
GoForFit

#3: Maggan
2016-05-04 @ 18:04:32

Vilken ära att få vara ett fan av sin dotter 😀. Jag är övertygad om att du blir en fantastisk mamma 💕

Svar: Klart du är det min älskade mamma :*
GoForFit

#4: Anonym
2016-11-19 @ 20:00:10

Hej från en med liknande bakgrund som dig. Kunde behöva lite tips, vill du hjälpa mig över mejl ? 👌😊

Svar: Jag är absolut ingen expert bara för att jag själv har varit i en ätstörning, men finns väldigt gärna till hands om du vill bolla lite tankar. Skicka iväg ett mejl till goforfitse@gmail.com ❤
GoForFit

Min profilbild

goforfitse@gmail.com »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0