Christmas GIVEAWAY ✨

2016-12-11 @ 20:08:00

Jultävling med stor utlottning av produkter med ett värde av hela 1.900kr!! Tredje advent och julen är snart här, det måste vi fira, eller hur? Och hur firas det inte bättre genom att visa min uppskattning till er fina läsare med en stor GIVEAWAY! Tonvis av spännande produkter i hälsans tecken (samtliga produkter på bild ovan) - perfekt för att kicka igång det nya kommande året!

 
Produkter i utlottningen: 
Spirulina Powder, 200g
Spirulina har hyllats av flera profiler för sina hälsofördelar och är väldigt populärt bland tränings- och hälsobloggar. Ett dagligt intag av Spirulina ger dig över 100 näringsämnen, allt från alla essentiella aminosyror, essentiella fettsyror, antioxidanter, klorofyll, vitaminer i höga doser samt livsnödvändiga mineraler. Läs mer om produkten HÄR.
Organic Green Blend, 200g
Ett ekologiskt greenspulver från Vitaprana med hela 23 olika näringsrika ingredienser. Utan tillsatser, socker och sötningsmedel. Perfekt att blanda i exempelvis smoothies eller dricka som en näringshot. Läs mer om produkten HÄR.
Organic Chia Seeds, 300g
Ekologiska Chiafrön från VitaPrana som innehåller en hög andel omega-3- och fiber som är perfekta till salladen eller i en smakrik pudding. Läs mer om produkten HÄR.
Pandy Protein Candy, 70g x 3
Ett perfekt substitut till vanligt godis. Goda gelegodisar som smakar läskande gott, men är helt sockerfria, hur bra? Även glutenfria, har lågt GI och innehåller 4g BCAA per påse. I denna utlottning tävlar du om ALLA tre smaker! Salta Kettlebells, Sura Vikter & Soda Shakers. Läs mer om produkten HÄR.
❥ Macapulver, 125g
Att äta Maca är ett naturligt sätt att främja och stärka det endokrina systemet i kroppen, vilket innefattar energi, tillväxt och ämnesomsättning. Maca är rik på vitamin C, kalium, kalcium, järn, zink, koppar, mangan och jod. Nötig smak som passar bra i allt från smoothies till matlagning. Läs mer om produkten HÄR.
❥ Tranbärspulver
Tranbär är rikt på diverse näringsämnen och antioxidanter. Perfekt att blanda i smoothies för en extra näringsboost! Läs mer om produkten HÄR.
Nick's Steviachoklad Mjölkchoklad Hazelnuts, 80g
En av mina absoluta favoritprodukter! En sockerfri choklad som smakar makalöst gott. Vem behöver Marabou när man kan få en lika god choklad som är nyttig? Perfekt att baka med eller bara äta som den är, ett måste i skåpen hemma hos mig. Läs mer om produkten HÄR.
Nick's SportCrunch, 40g
Fantastiskt god kexbar med smak av Vanilj och Choklad. Dessa nyttiga bars innehåller 30% protein och endast 2g sockerarter. Glutenfria och innehåller hela 10 olika vitaminer per bar. Läs mer om produkten HÄR.
Nick's Kexbar, 40g
Nyttig kexchoklad någon? All härlig smak en kexchoklad ska innehålla, minus allt socker! Perfekt mellanmål eller subtutit till godis. Läs mer om produkten HÄR.  
Omega-3, 90 kapslar 1000mg
Ett tillskott jag tar dagligen. Jag har skrivit om det tidigare blandannat HÄR. Omega-3 är en essentiell fettsyra och har flera funktioner i kroppen. Det är inflammationshämmande, sänker blodfetter, viktigt för många delar i hjärnan, minskar stresshormoner för att nämna några fördelar! Läs mer om produkten HÄR
NOCCO BCAA Tropical, 300ml
En energidryck innehållandes både BCAA och koffein. Perfekt att ta innan träning för en extra boost, eller bara i vardagen när man vill ha lite extra energi. Smaken Tropical är en av mina favoriter! Läs mer om pordukten HÄR.
Vita-Tan, 60 kapslar
Tillskott i kapslar från VitaPrana som ger näring åt hud, hår och naglar. Vita-Tan är ett kraftfullt kosttillskott med naturlig betakaroten, lykopen samt ett vitamin- och mineralkomplex. Vita-Tan ger näring och ett solbrunt lyster åt huden och optimerar hudens och hårets pigmentering. Läs mer om produkten HÄR.
Vita-Skin, 90 kapslar
Vita-Skin är ett kosttillskott med Verisol® kollagenpeptider och vitamin C. Peptiderna i Vita-Skin absorberas fullständigt i kroppen och fungerar där som reparationsmaterial för huden. Läs mer om produkten HÄR.
Folid Acid, 250 kapslar
Folat bidrar till normal aminosyrasyntes, normal blodbildning, normal homocysteinomsättning, normal psykologisk funktion, immunsystemets normala funktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Läs mer om produkten HÄR
Olivias Tryllesalve EKO, 50g
En ekologisk och naturlig salva som med fördel används på känslig hud. Fri från parfym, parabener och konserveringsmedel. Läs mer om produkten HÄR.
Brödmix, 250g
Ett färdig brödmix - lowcarb och glutenfri med solrosfrön och pumpakärnor. Enkel att baka med medföljande form,  kräver ingen knådning eller jäsning. Det färdiga brödet innehåller mindre än 1g kolhydrater per skiva, 58kcal och hela 8.5g kostfibrer (vilket är 4 gånger så mycket som i ett mörkt grovt bröd). Perfekt för dig som äter enligt LCHF, är glutenintollerant eller bara är ute efter ett hälosammare bröd. Läs mer om produkten HÄR.

För att tävla: 
Du får själv välja hur du vill tävla - genom Bloggen, Instagram eller Facebook
(Du kan givetvist öka dina chanser genom att tävla i alla kanaler) Obs. Endast tävlande inom Sverige!
Bloggen: 1. Kommentera detta inlägg (glöm ej e-postadress), svara på frågan: Vilken av produkterna i utlottningen är din favorit, eller vilken är du mest nyfiken på?  2. Gilla detta inlägg genom att klicka på "Gilla" längst ned vid blogginlägget. 
Instagram: Klicka HÄR för att läsa tävlingsregler och tävla på Instagram.
Facebook: Klicka HÄR för att läsa tävlingsregler och tävla på Facebook.

 
Tävlingen avslutas redan om 14 dagar!
Den 25/12, dvs juldagen, drar jag vinnaren som jag tar kontakt med via e-post, instagram eller Facebook. Om ingen återkoppling skett inom 3 dagar dras en ny vinnare. Vad väntar du på? Släng iväg en kommentar och tävla! Lycka till!
Taggar: bloggtävling, give away, giveaway, gratis, lotta ut, tävling, utlottning;
Kategorier: Tävlingar & Utlottningar 53


Follow on Bloglovin
Kommentarer:
#1: Ebba
2016-12-11 @ 20:47:55

Vad roligt med en give away! Alla produkterna ser mycket spännande ut.
Min favorit av produkterna är Nicks mjölkchoklad med hasselnötter, älskar den smaken på chokladen. Något som verkar spännande och som jag aldrig provat är Tranbärspulver. Kan tänka mig att det är väldigt gott i smoothies och ger lite frisk och fräsch smak! :)

#2: Anonym
2016-12-11 @ 20:58:48

Oj vad mycket spännande som finns möjlighet till att vinna! 😍🎁
Extra sugen är jag på macapulvert och vitaprana produkterna, som jag aldrig tidigare testat men minst sagt är sugen på att få testa! Även nicks choklad, som jag ätit tidigare och inte kan få nog utav😌🍫!
Tomten, jag har faktiskt varit SÅ snäll iår🍀🙏🏻🎁! Deltagit på instagram också! Kramisar

#3: Julia
2016-12-11 @ 21:12:45

Åh gud vilket underbart paket! Jag är otroligt nyfiken på tranbärspulvret måste jag säga, verkar jättespännande och härligt med nyttigheter i. Och så har jag ju inte provat Nutri-Nicks choklad än, och vill verkligen göra det då du alltid pratar så gott om det. Speciellt kexchokladen låter ju mumma!

Stor kram till dig!!

#4: Cornelia
2016-12-11 @ 21:52:17

Oj,vilken fantastisk give-away! 😀 Jag skulle sååå gärna vilja vinna. Jag är intresserad av alla produkterna i paketet men lite extra intresserad av Spirulina. Jag har länge funderat på att införskaffa detta på grund av dess hälsofördelar. Men en student-budget är ju tyvärr ganska tajt..
Super-rolig tävling! :) Nu håller jag tummarna! ;)

#5: Helena Lundström
2016-12-11 @ 21:57:18

Jag är mest nyfiken på brödmixen som både är glutenfri och lowcarb. Jag har nämligen alldeles nyligen fått veta att jag är glutenintolerant. Jag blev alldeles bestört när jag märkte att 99% av alla glutenfria produkter i mataffären innehåller bra mycket mer socker än de "vanliga" motsvarigheterna, för att inte tala om att smak och konsistens är minst sagt, ja, annorlunda.
Det skulle vara så roligt att få vinna detta hälsosamma paket för att få en riktig boost för att verkligen kunna ta hand om min hälsa nu, under de nya förutsättningarna! <3

#6: Helena Lundström
2016-12-11 @ 21:58:14

Jag är mest nyfiken på brödmixen som både är glutenfri och lowcarb. Jag har nämligen alldeles nyligen fått veta att jag är glutenintolerant. Jag blev alldeles bestört när jag märkte att 99% av alla glutenfria produkter i mataffären innehåller bra mycket mer socker än de "vanliga" motsvarigheterna, för att inte tala om att smak och konsistens är minst sagt, ja, annorlunda.
Det skulle vara så roligt att få vinna detta hälsosamma paket för att få en riktig boost för att verkligen kunna ta hand om min hälsa nu, under de nya förutsättningarna! <3

#7: Linda L
2016-12-11 @ 22:22:05

Wow vilken generös utlottning, jag tänker inte missa chansen att vinna det här, vilket drömpaket!
Min favorit sen tidigare är chiafröna men jag är allra mest nyfiken på Pandys proteingodis, skulle vara så kul att testa!

#8: Jenny Skyllberg
2016-12-11 @ 22:42:37

Åh,vad kul :) jag vill absolut vara med och tävla! Jag har inte provat något av detta så jag är nyfiken överlag,men chokladen är det jag allra mest skulle vilja provsmaka då jag är en riktigt chokladjunkie :D Jag håller både tummar och tår!!

#9: Jenny Skyllberg
2016-12-11 @ 22:44:07

Min mejl är förresten jennyskyllberg_@hotmail.com :)

#10: song ji ra
2016-12-12 @ 00:18:17

Jag är mycket intresserad Nick's Steviachoklad Mjölkchoklad Hazelnuts, 80g. du fick mig att blev så intresserad av det men nu är ekonomin tajt så vet inte ens hur det blir med mat till jul så att vinna lite hade hjälpt en på travet och detta paket hade hjälpt mig inför 2017. Håller tummar och tår på lite tu för en gångs skull.

#11: Jen
2016-12-12 @ 01:23:48

Åh!!! Jag vill gärna tävla om detta fantastiska paket! Allra mest sugen är jag på macapulvret då jag läst om att de är bra dör hormonbalansen och speciellt för mig som vill få tillbaka min mens efter att jag slutat med P piller. Fast är typ nyfiken på allt i denna utlottning och de jag provat förut som t ex spritulina och chia konsumerar jag dagligen och märker stor effekt på min hälsa och framförallt min energi och mage/tarm. Hoppas hoppas hoppas!!!!

Jennifer_jacobsson@hotmail.com

#12: Anonym
2016-12-12 @ 04:30:23

Vilken giveaway du har fixat! 😍 Jag har inte testat någon av produkterna m en har hört så mycket bra om chokladen. Hade varit så kul och få gotta sig i allt detta i mellandagarna ;) Chiafrönen (och chokladen såklart, som den chokladoholic jag är) skulle vara kul att äntligen få testa! har varit så nyfiken på dem men aldrig fått tummen ur och köpa dem ;) God Jul, och tack för en inspirerande blogg med fantastiska bilder!

#13: Therese
2016-12-12 @ 06:51:14

Väldigt roligt med en giveaway!
Jag har i stort sett inte prövat någon av produkterna så skulle vara jätte kul att vinna.
Jag är mest intresserad av att prova macapulver och se om jag upplever någon förändring i kroppen då jag har problem med ämnesomsättningen.
Tack för en jätte fin blogg!
God Jul och Gott nytt år!

#14: Madelene von Franckenstein
2016-12-12 @ 07:12:54

Jag har flera favoriter i inlägget men jag är mest nyfiken på Olivias tryllesalva. Med två döttrar med väldigt känslig hy och en växande gravidmage skulle vi behöva en bra salva som funkar. Att den dessutom är ekologisk är ett stort plus!

#15: Katarina Andersson
2016-12-12 @ 07:55:36

Jag älskar verkligen Nick's produkter, så deras steviachoklad hade snabbt åkt ner i magen :).

#16: Anonym
2016-12-12 @ 08:26:05

Åh vilken fantastisk present! Vad roligt med give-away!
Tycker att allt ser spännande ut i detta paket:)
Extra nyfiken är jag på Nutri-Nicks chokladen ! Samt tranbärspulvret! Hade varit så roligt att få vinna dessa produkter! Perfekta att starta det nya året med och perfekt för mig som precis kommit igång med träningen igen efter förlossning 😉 kram på dig!!

#17: Sofia H
2016-12-12 @ 08:30:26

Macapulver är en storfavorit hos mig! Den härliga choklad/kola smaken! Håller tummarna!
Sofiahager@outlook.com

#18: A M
2016-12-12 @ 08:51:09

Jag är mest sugen på att testa Spirulina i pulverform! Har varit sugen på att testa det så himla länge, jag som är ett hälsofreak vill verkligen testa det i mina smoothies! Skulle verkligen vara kul att få hem det här paketet och få boosta upp sig! :D
Ps. jag är med och tävlar både här, instagram och Facebook! :D
kram

#19: Erica
2016-12-12 @ 09:03:07

Åh vilken rolig tävling! jag är väldigt nyfiken på den glutenfria brödmixen, har alltid velat testa något sånt istället för att köpa färdiga i affär. Finns inte så många nyttiga alternativ att välja på den glutenfria delen. Sen är min favorit chokladen! Älskar dom, och så kan man äta lite choklad utan dåligt samvete ;)

#20: Ebbaagnes@gmail.com
2016-12-12 @ 09:27:32

Gud vad mycket gott😍 Min favorit är helt klart chokladen från nick's med tanke på den choklad älskare jag är😛 Allt skulle vara så sjukt kul att testa både till helg mys och även experimentera olika nyttigare recept i köket👌🏼🏆❤️Håller tummarna

#21: Therese
2016-12-12 @ 09:31:32

Jäklar vad mycket olika saker!! Skulle så gärna vilja vinna detta! Nog lika nyfiken på allting men vita-tan hade jag velat testa! Har så långt jag kan minnas allting haft problem med här och naglar. Mina naglar bryts stup i kvarten, så långt så det gör ont & jag tappar stora mängder hår pga att jag saknar vitaminer i kroppen som stärker det, samt slarvar för mycket med maten. Så detta paket hade varit PERFEKT för mig! Håller alla tummar jag har att det är min tur att vinna 👏🏻😍😃

#22: Ninna
2016-12-12 @ 11:00:33

Spirulina definitivt!Har hört mycket positivt om det.

#23: camilla
2016-12-12 @ 11:01:39

oj så fint! vitaskin skulle vara till nytta till min atopiska hy.

#24: Rebecka
2016-12-12 @ 12:30:15

Jag är mest sugen på att testa macapulvret! Hört mycket positivt om det och funderat på att köpa det länge!
Är tyvärr hasselnötsallergiker själv - men jag tror att chokladen från Nick's skulle bli min pojkväns favoritprodukt ;)

#25: Emma
2016-12-12 @ 13:38:43

Är helt klart mest nyfiken på chokladen! Älskar choklad och denna utan socker vore fantastiskt roligt att testa! (såklart allt det andra oxå, men choklad...!) kramar

#26: Niklas Hörnberg
2016-12-12 @ 16:40:33

Mest nyfiken på Nick's Kexbar, saknar kexchoklad något oerhört sen jag fick min gastric-by-pass 24 november, inte ätit något som helst godis sen dess, men börjar sakna gosig nu i juletid :)

#27: ajlimullersandvik.blogg.se
2016-12-12 @ 16:56:35

Jag vill gärna tävla :D Jag tror att jag gillar Omega 3 mest (min make är allergisk mot fisk, så jag har ständig brist om jag inte äter dessa kapslar eftersom jag själv är allergisk mot chiafrö), vore skönt att slippa köpa så många själv. Mest nyfiken är jag på tranbärspulver - jag har urinvägsinfektion stup i kvarten och man har ju hört om miraklet tranbärspulver! :D :D :D

Har självklart gillat också, nummer 26 ^^ / ljuvajulia@hotmail.com

#28: Alexander Andersson
2016-12-12 @ 19:00:44

Jag är nog en av de sista som inte provat chiafrön än, därför är jag mest nyfiken på att prova dessa.

#29: Zinaida
2016-12-12 @ 19:05:08

Sockerfritt proteingodis låter nästan för bra för att vara sant. Det vill jag prova! Mums!

#30: ida
2016-12-12 @ 19:46:21

SPIRULINA är min favorit! Den hjälper så otroligt bra mot min IBS och bidrar med otrolig energi! Innan min träning på morgonen tar jag 2 tsk och får otrolig energi passet igenom, torde aldrig att jag skulle märka sån skillnad! Den har räddat min lilla mage och gjort att jag återfått energin- ett riktigt superpulver, så att vinna den och alla de andra helt fantastiska produkterna vore ren lycka!

Tack för en otrolig tävling och en fantastisk blogg, du inspirerar mig så <3

#31: Jenney Hansson
2016-12-12 @ 20:55:45

Wow, vilken tävling! Jag är så pepp på att testa "Olivias Tryllesalve". Jag lider av kronisk allergi för hur mycket grejer som helst som finns i hudvårdsprodukter och så vidare, så det vore världens grej ifall jag fann något som faktiskt vill samarbeta med min hud!

#32: Irmelin
2016-12-13 @ 07:37:56

Jag är mest sugen på chokladen, då både jag & mamma är chokladälskare båda två och en hälsosam choklad som en del av vardagen är något vi båda är i stort behov av 🙏🏼😍 Även väldigt nyfiken pp spirulina, alltid velat testa då jag hört att det ger så stora effekter på hälsan men aldrig köpt något. Håller tummarna! 😋

#33: Ellinore
2016-12-13 @ 13:01:56

Macapulvret ser jag mest framemot att testa :)

#34: Alfhild Hedelin
2016-12-13 @ 14:45:13

Hej!
Den produkten jag är mest nyfiken på är tranbärspulvret. Tranbär känns för mig likt lingon som ett vinterbär, eller iallafall vars smak borde passa bra i julsammanhang. Jag tänker mig att smaksätta en rawfoodcheesecake med tranbärsfyllning på pepparkaksbotten eller varför inte en äpple-, clementin- och ingefärasmoothie spetsad med tranbärspulver för en lyxig immunförsvarsboost. Ha det bra och glad lucia! Kram Alfhild

#35: filippa sundler
2016-12-13 @ 15:58:51

Åh det här vore den bäst julklappen! Var på fitnessfestivalen och fick testa många av dessa produkter och gilla dem starkt alltihop. Favoriterna är dock Nocco, helt klart. För att det ger energi och innehåller bcaa. Därefter kommer funksjonell mat Älskar att baka med deras produkter. Utav alla sorter. Och sedan nutrinick. Då de verkligen har lyckats med motsvarighet till vanlig kexhocklad etc. Till och med folk i min omgivningen, tycker snarare om dessa bättre än vanliga sötsaker eller liknande.

#36: Ronja
2016-12-13 @ 19:16:51

Jag är mest intresserad av brödmixen :) jag försöker byta ut mycket av den processerade maten och minska kolhydratintaget till förmån för mer nyttiga fetter och annat, så denna brödmix skulle vara perfekt :)

#37: Emily A
2016-12-13 @ 19:57:25

Har hört mycket gott om NOCCO, men har aldrig själv provat. Skulle vara kul att få smaka på en energikick inför träningen!

#38: Julia
2016-12-14 @ 13:39:35

Vilken oerhört fin giveaway! 😊 Jag har (klyschigt nog) ett mål för 2017; jag ska ta hand om mig själv på bästa sätt, jag ska gå upp i vikt, växa och bli stark, och ge min kropp de bästa förutsättningarna för att kunna göra så. Alla produkter verkar fantastiska & de som jag är mest nyfiken på är vad Vita-Tan kan göra för min dåliga hud- & nagelkvalitet, samt att prova tranbärspulvret i bakning tillsammans med favoritchokladen fr Nutri Nick. Tack för en jätteinspirerande blogg 😊 Julia.odman@hotmail.se

#39: miasjostrom@hotmail.com
2016-12-14 @ 14:47:47

Jag är med, är jättenyfiken på chokladen då jag älskar choklad och det skulle därför vara roligt med en mer hälsosam variant! 😀

#40: Sabina
2016-12-14 @ 15:54:38

Åhh vilken rolig tävling, det här vore ju drömjulklappen!! :)
Min favorit måste jag nog säga är chokladen (Nicks stevia-choklad), jag är en riktig chokladälskare Passar till både bakning men också om man är sugen på några bitar att mumsa på.
Det jag är nyfiken på att prova är Maca-pulver då jag även hört att det är bra för PMS-besvär.. Att få vinna det här paketet skulle vara en grym kickstart för mig, att börja leva hälsosammare, och kunna våga prova dessa hälsofrämjande produkter. Vilket nog skulle motivera mig till att fortsätta, och det kan nog göra mitt 2017 piggare, hälsosammare och gladare.
GOD JUL! Kram /Sabina

#41: Hanna
2016-12-14 @ 21:55:35

Jag älskar tranbär och tranbärsjuice, så jag är givetvis så nyfiken på tranbärspulvret! :)

#42: Jolie
2016-12-14 @ 23:47:49

Jag är väldigt intresserad av att få testa spirulina, har hört så mycket gott om de!
Perfekt nu "om jag skulle" få min smoothie-maker som jag råkar veta att mamma köpt åt mig i julklapp 🙄
Sen att hela paketet i sig är en stor godbit är väl inget vi behöver diskutera vidare 😏

#43: sabina
2016-12-15 @ 08:01:39

Jag är jätte sugen på att testa Folid Acid eftersom jag har blodbrist till och från hela tiden. Läkarna har försökt utrett varför jag har så men hittade inget fick till svar är bara en sån "typ". Går och kollar mina blodvärden lite då och då när jag känner mig sjuk trött, som jag är nästan alltid.
Skulle vara jätte kul att testa dessa tabletter och se om jag märker någon skillnad.

Håller tummarna nu ! :)

#44: Anne
2016-12-15 @ 10:32:00

Jag är mest nyfiken på Macapulver för har hört så mycket positivt av det och den passar så bra att använda på smoothies som jag gör ofta.

#45: Jennifer
2016-12-15 @ 15:41:00

Jag är så himla nyfiken på proteingodiset, skulle vara spännande att smaka och se om det är lika gott som alla säger 😁 också nyfiken på chokladen faktiskt. Tävlar här och på facebook! (Starofusa_89@hotmail.com)

#46: Evelina
2016-12-16 @ 17:05:13

Vilken grym give-away!!😍 Jag är nog mest intresserad av Spirulina, då jag länge velat testa det men inte haft möjligheten! Och favoriten är ju såklart Nocco Tropical,sååå god.😉

#47: Evelina
2016-12-16 @ 17:07:41

Är med och tävlar på instagram med @eevelinaeriksson ✌😁

#48: Lollo
2016-12-17 @ 09:28:27

WOW vilka underbara produkter!! Måste jag välja en så säger jag n!cks choklad, är ju en chocolate lover äääända in i ryggmärgen haha. KRAM<3

#49: Isabell
2016-12-18 @ 11:35:20

Jag är med och tävlar! Är mest nyfiken på proteingodiset men även tranbärspulvret. Håller tummarna!

#50: zizzy@spray.se
2016-12-19 @ 06:18:04

Vita-skin är jag väldigt nyfiken på. Kanske den kan hjälpa min hy att se lite mer levande ut? Kram /Anna zizzy@spray.se

#51: Nelly
2016-12-19 @ 09:04:47

Åh vad kul med en giveaway! Så härligt med bara roliga och hälsosamma produkter. Något jag älskar är Nick's choklad. Köper den konstant både för att baka men bäst att bara äta direkt ju! Något jag är otroligt nyfiken på är Spirulina. Jag har hört bloggaren och youtubern Ida Warg prata otroligt mycket om detta och det vore så roligt att få pröva. Ha en fin jul Linn och hoppas din förkylning blivit bättre! Kram♥

#52: Emmy
2016-12-21 @ 17:55:23

Jag är mest sugen på den sockerfria chokladen! Jag har länge läst din blogg och sett vissa recept där du använder den och nej nu vill jag också testa... Vet inte hur länge sedan det var jag åt choklad... så det är dags! :)

#53: Helena
2016-12-21 @ 18:35:27

Brödmix, 250 g är jag mest nyfiken på för jag är ute efter ett hälsosammare bröd och har funderat på att börja baka själv. Jag har hemma ett surdegsbröd köpt i maj 2015 och det ser fortfarande helt färskt ut. Man kan undra vad som är i det! De andra sakerna i giveawayen har jag ingen erfarenhet av utom tranbären som jag var med familjen och plockade när jag var liten. De mognar ju sent och ska bli frostnupna så vi var ute på en mosse i februari och plockade. Det blev enda gången.

Min profilbild

linn@goforfit.se »

LINN STRÖMBERG@INSTAGRAM:

Follow on Bloglovin Follow on Instagram Follow on Facebook


Translate this blog:

mytasteswe.com

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Arkiv

2023:

02 04 05 06

2022:

11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

09 11 12
RSS 2.0